Afbeelding
Foto Unsplash

Verras je geliefde met een origineel cadeau

6 februari 2023 om 11:57 Partnercontent

Valentijnsdag staat voor de deur en het is wellicht alvast een goed idee om na te denken waarmee jij je geliefde wilt verrassen. Dit kan met iets groots maar een kleinigheidje wordt ook altijd gewaardeerd, het gaat uiteindelijk toch om het gebaar. Maar wil je toch een keer wat anders dan een boeket bloemen, een geur of een doosje met chocolade? Hieronder staan een aantal originele cadeautips waarmee jij je geliefde extra weet te verrassen.

Maak samen een nieuwe herinnering

Heb je een partner die alles al heeft en waarbij het lastig is om iets te bedenken? Wellicht is het dan een goed idee om een ervaring cadeau te doen waarmee je samen een nieuwe herinnering maakt. Ga samen in de zomer een prachtige luchtballonvaart maken, geef een slipcursus cadeau, bezoek samen een theatervoorstelling of plan een heerlijk weekendje weg. 

Ga voor een droogbloemen boeket

Bloemen doen het op Valentijnsdag altijd wel goed, maar een boeket staat 9 van de 10 keer een week op tafel en dat is best zonde. Tegenwoordig kun je ook droogbloemen kopen, je hebt allerlei droogbloemen boeketten met verschillende kleuren en in verschillende prijscategorieën. Naast dat je van droogbloemen ontzettend lang plezier hebt, zijn ze ook nog eens hartstikke hip! Koop er ook meteen een mooie vaas bij om het helemaal af te maken.

Doe een uniek sieraad cadeau

Ook sieraden worden tijdens Valentijnsdag volop gegeven maar kies een keer wat anders dan een standaard ring of halsketting. In veel online en fysieke winkels kun je tegenwoordig gepersonaliseerde sieraden kopen. Het mooie van een gepersonaliseerde sieraad is dat het echt persoonlijk is en dat er extra aandacht aan geschonken is. Kies bijvoorbeeld voor een ketting met daaraan een hanger met jullie vingerafdrukken of laat een hanger graveren met jullie geboortebloemen. 

Een illustratie van jullie samen om in te lijsten

Een foto om op te hangen is wellicht wat afgezaagd, echter een illustratie van jullie samen kan ontzettend leuk zijn. In verschillende online shops, bijvoorbeeld via Etsy, kun je bij diverse illustratoren een foto van jullie samen opsturen en zij maken er dan een prachtig getekende illustratie van. Deze portretten heb je in heel veel stijlen, van minimalistisch tot aan een kleurrijk spektakel. Met een mooie lijst erbij heb je echt een heel uniek cadeau!

Laat een liefdesboompje groeien

Een liefdesboompje cadeau doen is wel heel erg romantisch en ook nog eens heel origineel. In diverse online shops kun je een boompje of zaadjes kopen om je eigen liefdesboompje te kweken. Zet het boompje in je tuin of een andere plek die voor jullie bijzonder is en geef het af en toe wat liefde. Niet alleen je boom zal gaan groeien maar de liefde voor elkaar ook!

Met deze tips is het bedenken van een origineel Valentijnscadeau voor je geliefde vast en zeker een stukje makkelijker geworden. 

advertentie
advertentie