Afbeelding
Theatergroep BIS

Kick-off seizoen BISonder

25 september 2019 om 17:31 Podiumkunsten

GORINCHEM Het was een mooie zomer voor de BIS´ers van de Gorcumse theatergroep BISonder. Nagenieten van de voorstellingen van Tijdgeesten en vooral ook intensief en gezellig brainstormen over het nieuwe theaterseizoen én de site www.theatergroepbisonder.nl is op de schop gegaan.

Maandag 9 september was de kick-off van het nieuwe theaterseizoen voor BISonder. De BIS'ers staan te trappelen om te starten.

De grote voorstelling wordt ditmaal een familievoorstelling, met een BISondere kijk op bekende sprookjes. Het wordt een feest voor jong en oud. Genieten als vanouds en….. de kinderen kunnen mee. Waar? Met de BISondere locatie zijn we ook al bezig, maar dat is nog even een verrassing.

Theatergroep BISonder is op zoek naar theaterliefhebbers die niet langs de kant willen blijven zitten, maar een rol in dit of een ander BISonder spektakel wil vervullen. Dat kan als speler (acteur, zanger, muzikant) of 'gewoon' als helper. In het BISonder zoeken zij nog een prins, met of zonder wit paard.

Heb je belangstelling en wil je de sfeer proeven stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je gegevens naar info@theatergroepbisonder.nl. Of bel tussen 17.00-18.00 uur met Helen: 0639566488.

advertentie
advertentie