Afbeelding
Tiny Little Big Band

Programma theater 't Pand

20 januari 2020 om 14:30 Podiumkunsten

GORINCHEM Komende week in theater 't Pand in Gorinchem.

Vrijdag 24 januari, 20.30 uur, Inkom €10,00

The Tiny Little Bigband

TLBB is de meest stijlvolle band van Nederland. Topmuzikanten en een gepassioneerde frontman bieden een ruige en zwoele nachtclubsfeer. Deze party-kings bepalen de sfeer en maken zo van elke gelegenheid een onuitwisbare herinnering. TLBB beheerst de juiste combinatie van repertoire, onberispelijke uitstraling en entertainment van het hoogste niveau. De band is daarom de vaste act bij toplocaties zoals Amstel Hotel, Librije, Huis Ter Duin en Hotel New York. TLBB treedt op in verschillende samenstellingen en is daardoor geschikt voor elk denkbaar evenement.

Tiny Little Bigband heeft als viermanscombo of als compacte bigband al op vele honderden galadiners, bruiloften, recepties, festivals, huiskamerconcerten, bedrijfsevenementen, premières, theater-, radio- en televisieprogramma's mogen optreden.

Zaterdag 25 januari, 20.30 uur, Inkom €10,00

Margriet Bolding, met familie te koop

Waarom je hele leven aan dezelfde familie vastzitten? Verkoop ze en kijk of er misschien nog wat leukers in de aanbieding is. Er staat vast nog wel een fijne Brabantse familie op familieplaats.nl. Eindelijk die bourgondische moeder met die hartelijke lach waar je altijd van gedroomd hebt. En koop dan gelijk ook een broer met oprechte interesse. En neem vanavond dat ene familielid waar je vanaf wilt gewoon eens mee naar deze voorstelling. Ruilen mag altijd.

Margriet Bolding, geroemd om haar eigenzinnige humor en mooie liedjes, snijdt in haar theaterwerk zeer herkenbare thema's aan.

Dinsdag 28 januari, Filmcafé, 14.00 uur, Entree €8,00 inclusief kopje koffie of thee

Nous Finirons Ensamble

In dit vervolg op Les petits mouchoirs (2010) trekt de vriendengroep van Max, inmiddels de veertig gepasseerd, naar het prachtige Zuid-Frankrijk om hem te verrassen voor zijn verjaardag. Tijdens de vakantie komen geheimen aan het licht en worden vriendschappen op de proef gesteld.

Dinsdag 28 januari, Filmhuis, 20.15 uur, Entree €8,00 inclusief kopje koffie of thee

The Wife

Joan Castleman heeft haar eigen talent, dromen en ambities opgeofferd voor haar charismatische man Joe en zijn succesvolle literaire carrière. Ze heeft altijd zijn ontrouw en excuses genegeerd met gratie en humor. Hun huwelijk is gebouwd op ongelijke compromissen en Joan staat op het punt haar breekpunt te bereiken. Aan de vooravond van de uitreiking van Joe's Nobelprijs voor de Literatuur confronteert ze hem met het grootste offer van haar leve

Afbeelding
advertentie
advertentie