Afbeelding
Dolf Jansen

Eindelijk weer naar het theater: Dolf Jansen trapt seizoen ‘t Pand Gorinchem af

Podiumkunsten

GORINCHEM Voor theater ’t Pand in Gorinchem start het seizoen weer. Helaas nog niet op de vertrouwde plek aan de Korenbeurs, maar in de tijdelijke ‘Covid-dependance’ De Nieuwe Doelen aan de Haarstraat. Zaterdag 28 augustus wordt het spits afgebeten door niemand minder dan Dolf Jansen met, nu al, een try out van zijn oudjaarsconference. 

Het is een zeer gevarieerd seizoen met muziek, cabaret en kleikunst. Ook zullen in de loop van het jaar de films weer gaan draaien. Zowel in het filmcafé op de maandagmiddag als ook in het filmhuis op de maandagavond.

Naast een aantal “grote” en, voor het Pand-publiek, bekende namen zijn er ook weer een groot aantal avonden gereserveerd voor de nieuwe lichting cabaretiers en kleinkunstenaars. De finalisten van de grote cabaretfestivals zullen de planken van ’t Pand (of de Doelen) beklimmen, terwijl ook weer plaatsgemaakt wordt voor de selectieronden van deze festivals voor dit seizoen.

De Nieuwe Doelen is, met dank aan de stichting Podium Pandemonium, weer beschikbaar als anderhalvemeteropvang voor de theaters in Gorinchem. Een avondje uit kan weer beleefd worden op veilige afstand van elkaar en met inachtneming van alle coronamaatregelen. En in de door ‘t Pand “opgeknapte” Pandfoyer zal men zich toch nog een beetje in de Korenbeurs wanen.

Op www.theaterpand.nl vindt men alle voorstellingen, en de mogelijkheid te reserveren.

advertentie