www.sushilla.nl
www.sushilla.nl www.sushilla.nl

Komende week in Peeriscoop: LUDIQUE! Verleidelijk, vernieuwend en op eigen wijze

24 november 2021 om 19:41 Podiumkunsten

GORINCHEM LUDIQUE! staat op dinsdagavond 30 november in Theater Peeriscoop Gorinchem met hun nieuwe voorstelling: Apropos.

De internationaal succesvolle muziektheatervoorstellingen ‘ZARAH, Zonde van de Liefde’ en ‘From BERLIN with Love’ werden door het publiek in grote getale omarmd en met verschillende theaterprijzen in binnen- en buitenland bekroond. Tijdens hun Europese tournee keert LUDIQUE! ook dit seizoen in de Nederlandse theaters terug met hun gloednieuwe voorstelling: ‘Apropos’.

Op onnavolgbare wijze neemt LUDIQUE! u mee in hun wonderlijke wereld, waarin uiteenlopende theatervormen moeiteloos in elkaar overgaan en samensmelten tot een uniek en muzikaal geheel. Een theaterbeleving in zijn puurste vorm, waarin aspecten zoals plaats, tijd of gender niet van belang zijn.

Speciaal voor ‘Apropos’ mocht LUDIQUE! samenwerken met (inter)nationaal gelauwerde componisten en creëerden zij samen nieuwe muziek en geven tevens in hun kenmerkende stijl klassieke parels nieuwe glans.

De voorstelling begint om 20:30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Entree bedraagt €19,50 inclusief twee consumpties.

Kaartjes reserveren kan via www.peeriscoop.nl of 0183-690022.

advertentie
advertentie