Lotte Velvet
Lotte Velvet Anne van Zantwijk

Komende week in theater ‘t Pand Gorinchem: Lotte Velvet, Gerard Alderliefste en film

23 november 2021 om 19:31 Podiumkunsten

GORINCHEM De volgende voorstellingen van theater ’t Pand in Gorinchem staan de komende tijd op het programma in de “tijdelijke” dependance van ’t Pand, Schouwburg de Nieuwe Doelen:  

Vrijdag 25 November

Lotte Velvet – Ondergrond

Aanvang 20.30 november, inkom € 11.00

Lotte Velvet (1984) won in 2020 met haar voorstelling ‘Ondergrond’ de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. In haar dystopische cabaretvoorstelling verbreekt zij haar relatie met de wereld. Door middel van muziek, spoken word en personages geeft zij een stem aan mensen die ook worstelen met de wereld en controle proberen te houden over de huidige veranderende omstandigheden.

Zaterdag 16 november

Gerard Alderliefste met ‘Mijn Avonturen met Ramses Shaffy’

Aanvang 20.30 uur, inkom € 11.00

Gerard Alderliefste begeleidde Shaffy tijdens de onverwachte en door weinigen voor mogelijk gehouden toegift van diens carrière. De revival van het lied ‘Laat me -Vivre’, door Shaffy en Alderliefste opnieuw opgenomen in 2005, leidde tot een reeks optredens door heel Nederland. Gerard beschrijft de avonturen die zij onderweg beleefden en daarmee het ontstaan van een bijzondere vriendschap. In het boek ‘Mijn Avonturen met Ramses Shaffy’ lezen we als het ware mee in het dagboek van Gerard, uitgewerkt ter gelegenheid van Shaffy’ s tiende sterfdag op 1 december 2019.

Ondersteund door geprojecteerde foto’s en video’s vertelt Gerard over zijn avonturen met Ramses. Hij maakt natuurlijk ook muziek. Er is (samen-) zang, begeleid op piano en/of gitaar en er is (indien mogelijk) rode wijn en kroepoek, waar Ramses zo gek op was.

Maandag 28 november

Filmcafe 14.00 uur en filmhuis 20.15 uur

Inkom € 9.00 (incl. koffie of thee)

Het filmcafé en filmhuis zijn ook weer van start gegaan. Elke maandagmiddag een makkelijk te verteren kwaliteitsfilm uit het filmhuisgenre. Heerlijk een kopje koffie erbij en genieten. Afsluiten met een lekker glaasje wijn en nog even napraten in het filmcafé over de film of het leven van alle dag. Op de maandagavond een filmhuisfilm die tot nadenken aanzet. De entree is 9 euro incl. een kopje koffie of thee. Welke films er gedraaid worden, is terug vinden op de website: http://theaterpand.nl

Afbeelding
advertentie
advertentie