Afbeelding
Peeriscoop

Eigenzinnige jeugdvoorstelling ‘De Vliegende Hollander’ in Peeriscoop: ‘Over laffe helden en heldhaftige lafaards’

13 april 2022 om 14:44 Podiumkunsten

GORINCHEM Op 20 april is er een wervelende woensdagmiddag voorstelling in Peeriscoop te zien. Deze try-out van ‘De Vliegende Hollander’ is voor iedereen vanaf 7 jaar, die nog niet weet dat bang zijn helemaal niet eng hoeft te zijn. Een spannende voorstelling voor het hele gezin.

‘De Vliegende Hollander’ is een spookverhaal dat ons leert om niet bang te zijn. Verhalenverteller Ida van Dril duikt op eigenzinnige wijze in dit mysterieuze verhaal en brengt haar poppenkarakters op een sublieme wijze tot leven. Onder regie van Fred Delfgaauw dompelt Ida je onder in een waargebeurde leugen. Een spannende en grappige voorstelling waarin laffe helden en heldhaftige lafaards een glansrol spelen.

Al eerder bracht Ida van Dril succesvol ‘De Rattenvanger’ ten tonele in Gorinchem, met het historische Tolhuis als decor. Nu vaart het schip ‘De Vliegende Hollander’ theater Peeriscoop binnen voor een bijzondere jeugdvoorstelling.

De voorstelling begint om 15.00 uur, een kaartje kost 10 euro inclusief ranja en wat lekkers. Kaartjes zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of via 0183-690022.

advertentie
advertentie