Dansgroep evolution of dance
Dansgroep evolution of dance Nienke

Balletschool Papillon danst ‘A night to remember’ in theater Peeriscoop

19 maart 2023 om 17:01 Podiumkunsten

GORINCHEM Na de successen van ‘One Night Only’ en ‘Evolution of Dance’ storten de dansers van Papillon zich wederom in het nachtleven met ‘A night to remember’. De nieuwe show is op 1 en 2 april in theater Peeriscoop te zien. De show op de zaterdag en zondag avond zijn al verkocht, voor de zondagmiddag kunnen nog kaarten worden besteld.

Meerdere malen per week traint balletschool Papillon voor deze show. Inmiddels komen de choreo’s niet meer alleen uit de koker van Anja. De afgelopen tijd hebben zij bewezen ook zelf mooie dansen te kunnen maken, zodat er een mooie mengeling van stylen ontstaat. Het mooie van showballet is dan ook dat je niet vast zit aan een bepaalde style. Jazz, Tango, Musical, High Heels en Dancehall, alles komt voorbij!De ene keer waan je je in een broeierige nachtclub tijdens de woelige jaren ‘20 of ‘50! Dan weer in een moderne surrounding!

Expressief en verrassend, energiek en spannend, afwisselend en ... sexy! Mis het niet en beleef het mee Jord, Marilène, Nienke, Lara, Melanie, Anouk, Noa, Imme, Fleur, Evy, Pascalle en Sophie nodigen bezoekers graag uit voor een onvergetelijke ‘A Night To Remember!’ Bestel nu nog de laatste kaarten op https://a-night-to-remember.nl/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie