Afbeelding

Komende week in theater ‘t Pand: Lebbis en Janssen en De Joardy Show

5 juni 2023 om 19:38 Podiumkunsten

GORINCHEM Theater ‘t Pand heeft extra voorstellingen voor dit seizoen toegevoegd: Lebbis en Janssen komen op 10 juni een van hun 80! Try-outs geven van hun komende nieuwjaarsconférence. En op 9 juni komt de welbekende Jim Deddes met zijn Joardy Show een try-out geven in dat kleine theatertje aan de Korenbeurs. Kijk ook vooral op website voor het nieuwe programma 2023-2024: www.theaterpand.nl.

Jim Deddes – De Joardy Show

Op vrijdag 9 juni, aanvang 20.30 uur. Inkom € 11.00.

In deze sketchvolle theatershow brengt Jim Deddes het volledige Joardy-universum tot leven. Een avond met de hits Harco en Brian Rompoe, zwaar ongefilterd privémateriaal van Jim en meerdere comedyworkshops van Oscar Aerts (GTST en Costa!). 

Samen met regisseur Jan Hulst maakt acteur Jim Deddes (De Oost en Hardcore Never Dies) Joardy Film; een onafhankelijk platform met sketches dat is uitgegroeid tot een YouTube fenomeen. In samenwerking met de VPRO maakten Jim & Jan drie seizoenen van de webserie Joardy Season (welke in 2019 de Zilveren Nipkowschijf won) en zijn nu samen met Nick Putman wekelijks te horen in hun beruchte podcast AT6 - Het echte geluid uit Amsterdam.

Juryrapport Nipkowschijf:
,,Je kunt veel theorieën op de humor van JOARDY loslaten in een poging de genialiteit ervan te duiden. Gewoon kijken werkt sneller. En hoe vaker je het ziet, hoe leuker het wordt.”

Lebbis en Jansen met Subliem – (Oudejaarsconference 2023)

Op zaterdag 10 juni, aanvang 20.30 uur. Inkom € 11.00.

Dolf Jansen en Hans Sibbel verzorgen na 17 jaar weer samen een oudejaarsconference. In 2023 trekken ze met hun show Subliem langs de Nederlandse theaters. Het leven komt regelmatig met dingen op de proppen die je niet verwacht. Mark Rutte die ergens een actieve herinnering aan heeft, bijvoorbeeld. Mooi weer op de camping. Een talkshow zonder Angela de Jong. Of de terugkeer van Lebbis & Jansen!

Het cabaretduo won in 1988 het Leids Cabaret Festival, waarna Jansen en Sibbel tot en met 2006 ieder jaar met een oudejaarsconference op de planken stonden. Na 2006 kozen beide heren voor een solocarrière, en niet zonder succes. Maar na 17 jaar begon het weer te kriebelen: 

Geen zorgen voor morgen, geen last op je rug

Geen trein met vertraging, geen wijdopen brug

Geen tijd te verspillen, maar vliegens en vlug

Lebbis & Jansen zijn terug!

Het najaar van 2023 belooft SUBLIEM te worden!

Theater ‘t Pand

Korenbeurs 3-5, 4201 XD Gorinchem

Tel: 0183 638044

http://theaterpand.nl

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie