Sederginne – Van Wc-Madame tot diva
Sederginne – Van Wc-Madame tot diva Sederginne

Komende week in theater t Pand Gorinchem: cabaret en Van Wc-Madame tot diva

27 februari 2023 om 20:52 Kunst

GORINCHEM De volgende voorstellingen staan komende week in theater ‘t Pand Gorinchem.

Tryo - Trio cabaretiers try-outen 

Vrijdag 3 maart, aanvang 20.30 uur, Inkom € 11.00
TRYO, oftewel “trio cabaretiers try-outen”, is een avondvullende voorstelling waarin drie cabaret acts ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. Iedere TRYO is anders, elke show een wisselende line-up met nieuw talent, winnaars van cabaretfestivals en gevestigde namen die bij TRYO komen try-outen voor hun nieuwe voorstelling. De avond wordt gepresenteerd door een cabaretier die het publiek mee neemt in het try-out proces. Deze avond vormen Davey Turnhout, Floris de Vree en Kai Bodewitz de line-up.

Sederginne – Van Wc-Madame tot diva

Zaterdag 4 maart, aanvang 20.30 uur, inkom € 11.00

We worden tegenwoordig om de oren geslagen met LGBT en andere letters uit het alfabet; we worden ingedeeld in binaire en non-binaire groepen en we worden aangemaand om ‘woke’ te zijn. Maar wat als dit allemaal een ver-van-je-bed-show is en je misschien wel woke wil zijn maar niet weet hoe?

In haar show ‘Van Wc-Madame tot diva’ blikt Sederginne terug op hoe het ooit begon en wat haar op de weg naar de top gevormd heeft. Ze vertelt over de perikelen die ze heeft meegemaakt die van haar de diva hebben gemaakt die ze vandaag de dag is. Zo komt tijdens de show aan bod hoe ze ooit begonnen is als de bekendste én beruchtste toiletjuffrouw van Antwerpen en heeft ze het over de tijd dat ze werkte bij een uitvaartcentrum.

Volg Sederginne op haar weg naar de top aan de hand van eerlijke verhalen, grappige sketches en wervelende lip-sync optredens en kom erachter of haar bekendheid en succes haar daadwerkelijk gelukkig maken.

Nadat ze mee heeft gedaan met Drag Race Holland, is ze on high demand. Zo heeft ze haar plekje eigen gemaakt bij Netflix en Videoland en is ze natuurlijk bezig met haar volgende stap: de theaterwereld veroveren. Bekijk hier haar avonturen tot nu toe.

Dinsdag filmdag

En ook deze dinsdag weer film in t Pand, op de dinsdagmiddag het filmcafé en op de avond het filmhuis. Nu met extra groot filmdoek.Een kopje koffie wordt vers gezet, en de wijn zorgvuldig voor u ingekocht. De middagfilm start.om 14.00 uur, de avond om 20.15. De entree is 9 euro incl. een kopje koffie of thee. Welke films er gedraaid worden kunt u terug vinden op theaterpand.nl als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief. Of laat u gewoon verrassen op de Dinsdag-filmdag.

Theater ‘t Pand

Korenbeurs 3-5 Gorinchem

Tel: 0183 638044

http://theaterpand.nl

Afbeelding
advertentie
advertentie