Eva Dansen, Arien van Houwelingen, Dieuwertje Stevens en Lies van Aelst
Eva Dansen, Arien van Houwelingen, Dieuwertje Stevens en Lies van Aelst SP Gorinchem

Eva Dansen lijsttrekker voor SP Gorinchem

21 december 2021 om 07:55 Politiek

GORINCHEM Huidig raadslid Eva Dansen is de nieuwe lijsttrekker voor de SP voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Dansen is vertrouwd gezicht in de Gorinchemse politiek, zo was ze raadslid vanaf 2006 en in 2014 werd ze wethouder. In 2018 werd ze opnieuw raadslid met een onderbreking van anderhalf jaar keerde ze in september 2020 terug in de raad.

De  SP afdeling Gorinchem koos voor een mix van jonge SP´ers en oudere SP´ers met veel bekende namen. Op de nummer twee van de lijst staat Ariën van Houwelingen. hij nam in september 2020 afscheid als raadslid, momenteel is hij fractie assistent. Hierna volgt nummer drie en huidig raadslid Dieuwertje Stevens. De nummer vier op de lijst is ook een politica met veel ervaring, het Statenlid Lies van Aelst. Ook zij was al eerder raadslid in Gorinchem. 

De vijfde plaats wordt ingenomen door huidig fractie assistent en de jongste SP´er op deze lijst Aron Foppen. Penningsmeester Evelien Otto staat op plek zes. De SP afdeling is trots dat de lijsttrekker een vrouw is en dat drie vrouwen in de top vijf van de lijst staan. 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie