De kandidaten op de kieslijst van Stadsbelang met links lijsttrekker Dicky van Veen
De kandidaten op de kieslijst van Stadsbelang met links lijsttrekker Dicky van Veen Stadsbelang

Stadsbelang kiest Dicky van Veen tot lijsttrekker

23 december 2021 om 07:38 Politiek

GORINCHEM Stadsbelang heeft Dicky van Veen gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. De partij kiest daarmee voor verjonging, bij de vorige verkiezingen was Dick van Zanten nog lijsttrekker. Van de huidige fractieleden staan alleen Jacques Roeland en Gerard van der Lee op de kieslijst

Dinsdagavond tijdens de ledenvergadering van Stadsbelang is de kieslijst definitief vastgesteld. Een speciale sollicitatiecommissie stelde de lijst samen met Gemma Biesheuvel als onafhankelijk adviseur. Het bestuur en leden hebben dit advies één op één overgenomen. Dicky van Veen is lijsttrekker, op nummer twee staat Willemijn Paans en op drie huidig fractieassistent Johan Klein. De huidige raadsleden Jacques Roeland en Gerard van der Lee staan op plaats zeven en acht. 

HANNIE HANIA Voorzitter Fatih Polatli is trots op het nieuwe team van Stadsbelang. ,,De weg die we zijn ingeslagen om te verjongen, verbreden en echte Gorkumse volksvertegenwoordigers die middenin de Gorcumse samenleving staan, te betrekken bij ons team is meer dan geslaagd. Met dit goed samenwerkende team staan wij weer helemaal voor Gorinchem en de Gorcummer en niets anders. Op deze manier willen wij ons nog meer inzetten voor onze stad. Wij gaan nog meer terug naar de aanpak van Hannie Hania, te weten; eerlijk, recht door zee, met gezond Gorcums verstand en voor iedereen bereikbaar.” Jacques Roeland en Johan Klein gaan de kandidaten begeleiden en delen hun ervaring en dossiers van 2018/2022 in de nieuwe periode.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Voorzitter Fatih Polatli in gesprek met Willemijn Paans
advertentie
advertentie