Afbeelding
Archief BDUMedia

Lijsttrekkersdebat voor gemeenteraadsverkiezingen in Theater Peeriscoop Gorinchem

20 februari 2022 om 11:08 Politiek

GORINCHEM Op woensdag 9 maart van 20.30 tot 21.45 uur wordt in Theater Peeriscoop in samenwerking met Gorkum TV een verkiezingsdebat georganiseerd voor de inwoners van Gorinchem. Het doel is om de kiezer op een laagdrempelige manier te informeren over de standpunten van de deelnemende partijen. Dit verkiezingsdebat is vanaf 20.30 uur te volgen via de livestream op het YouTube-kanaal van Peeriscoop. https://youtu.be/Q9Gf823Ho20

,,Wij zijn er blij mee dat alle partijen die mee doen aan de gemeenteraadsverkiezingen zich hebben aangemeld en Doekle Terpstra het debat als gespreksleider zal modereren”, aldus Fred Delfgaauw namens team Peeriscoop.  

Gorkum TV is de afgelopen weken de straat op gegaan en heeft Gorcumers gevraagd wat er bij de inwoners leeft. Aan de hand van die video’s met de daaruit voortvloeiende vragen en thema’s wordt de partijen gevraagd of ze voor of tegen zijn. Vervolgens worden de lijsttrekkers uitgenodigd om met elkaar in debat te gaan. De avond wordt afgesloten door Peter Blanker die met een ‘live geschreven’ slotlied de avond zal samenvatten.

,,We hopen dat het een dynamische en verhelderende presentatie wordt voor iedereen die zich nog afvraagt op wie te stemmen. Maar ook voor wie een beter beeld wil krijgen waar de partijen voor staan”, aldus Cees Lagendijk Gorkum TV. 

OVER DOEKLE TERPSTRA Doekle Terpstra heeft een zeer brede bestuurlijke ervaring. Hij is onder meer voorzitter geweest van het College van Bestuur van Hogeschool InHolland (2010-2014), voorzitter van de HBO-Raad (2005-2010) en voorzitter van Vakcentrale CNV (1999-2005). Ook was hij lid van het Dagelijks Bestuur van de SER. Doekle Terpstra is lid van het dagelijks bestuur van VNO-NCW en boegbeeld van het Bouw en Techniek Innovatiecentrum (BTIC). Voorheen was hij aanjager van het Techniekpact en het Zorgpact en voorzitter van de programmacommissie Werken in de Zorg. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie