Afbeelding
Archief BDUMedia

Verkiezingsdebat Molenlanden op maandag 7 maart

25 februari 2022 om 14:00 Politiek

GIESSENBURG Op maandag 7 maart om 20:00 uur houdt de gemeente Molenlanden een verkiezingsdebat. Het wordt een interessante avond waarin de lijsttrekkers van de politieke partijen scherp bevraagd worden op een aantal onderwerpen. Over die onderwerpen gaan zij met elkaar in debat onder leiding van Suzanne Mulder van RTV Rijnmond en Rick den Besten van Het Kontakt. Het debat is online te volgen via www.molenlanden.nl/molenlandenkiest2022

Iedereen die een vraag heeft voor de lijsttrekkers kan die tijdens het debat stellen via #Molenlandenkiest2022. Vragen kunnen ook vooraf al worden doorgegeven via griffie@jouwgemeente.nl Suzanne Mulder en Rick den Besten proberen zoveel mogelijk van de vragen aan de lijsttrekkers voor te leggen.

DEBAT LIVE BIJWONEN Het is ook mogelijk om het debat in de Til in Giessenburg live bij te wonen. Per partij zijn 2 kandidaten aanwezig. Daarnaast zijn er 50 plaatsen voor kiezers die nog geen definitieve keuze hebben gemaakt en een beter beeld willen krijgen van de verschillen tussen de partijen. Geïnteresseerden die niet op de kandidatenlijst van een van de politieke partijen staan, kunnen zich vóór dinsdag 1 maart 12:00 uur aanmelden. Dat kan door een mail te sturen naar griffie@jouwgemeente.nl. Op 4 maart laat de gemeente aan de geïnteresseerden weten wie bij het debat aanwezig kunnen zijn.

Actuele informatie over het verkiezingsdebat is te vinden op: www.molenlanden.nl/molenlandenkiest2022

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie