'We vonden dit een mooie gelegenheid om het wedstrijdbad op te fleuren'

7 september 2019 om 10:34 Recreatie

GORINCHEM Het Caribabad is gerenoveerd. Tijdens de zomervakantie is er hard gewerkt om de tegelvloer van het wedstrijdbad te vervangen. ,,Na dertig jaar was het hoognodig aan vervanging toe", vertelt Inge Dreux, woordvoerder van het Caribabad. Het is een feestelijke avond want er zijn tientallen mensen op de onthulling van het gerenoveerde bad afgekomen.
Tot voor kort zaten enkele tegeltjes van het wedstrijdbad los. Inge: ,,De schade was niet groot, maar we namen liever vast het zekere voor het onzekere." Daarom is besloten om al het water uit het bad te pompen en deze zomervakantie te renoveren. ,,We vonden dit een mooie gelegenheid om het wedstrijdbad op te fleuren. We hebben ook direct de omgeving wat mooier gemaakt."

Op de grote blauwe muur achter het wedstrijdbad heeft het Caribabad drie doeken opgehangen elk van 2 bij 4 meter. De verenigingen PCG en OSCG hebben een mooie foto opgestuurd. Aan het begin van de avond waren alle drie de fotoafdrukken nog bedenkt. Wethouder Joost van der Geest kwam langs om de foto's te onthullen. In de video-opname zijn deze doeken terug te vinden. Ook kwam hij langs om bekend te maken dat OSCG de prijs van Club van het Jaar heeft gewonnen.

advertentie
advertentie