Afbeelding
StoryTrail.nl

StoryTrail Theaterwandeling door Gorinchem op 2 oktober

25 september 2022 om 10:35 Recreatie

GORINCHEM Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Gorinchem. De StoryTrail is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Verhalenverteller Hubertus is de gids op zondag 2 oktober.

Hubertus neemt je mee naar het verre verleden van de stad. Hij heeft een oud koffertje bij zich, waaruit hij de mooiste verhalen tevoorschijn tovert. Verhalen over de helden en de schurken die hier vroeger woonden. Over verliefde gravinnen en boze boeren. Over tolgaarders, samenzweerders, opstandelingen en weldoeners. Én over de sterkste man uit de hele geschiedenis van Holland.

Wandelend door de prachtige binnenstad beleef je de historie van Gorinchem zo levensecht dat het wel lijkt of je eeuwen terug in de tijd bent beland. Je bent van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling, vol vaart, humor en liefde voor de stad.

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op zondag 2 oktober 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

advertentie
advertentie