Verslaggeefster Rachel Rosier
Verslaggeefster Rachel Rosier NTR

Sinterklaasjournaal in Gorinchem dinsdag best bekeken aflevering ooit

15 november 2023 om 11:15 Sinterklaas

GORINCHEM Niemand kan meer om Gorinchem heen momenteel. Het Sinterklaasjournaal, dat maandagavond begonnen is, breekt record na record met de uitzendingen vanuit de Bliekenstad. Werd maandag al een record gebroken met 1.898.000 kijkers. De uitzending van dinsdag ging daar nog eens stevig overheen: met 1.938.00 kijkers komt de 2 miljoen zelfs in zicht! 

En laat duidelijk zijn: het zijn echt niet alleen kinderen die het Sinterklaasjournaal kijken. In de leeftijdscategorie 25-54 jaar keek liefst 57% naar de uitzending van dinsdag. 

BURGEMEESTER MELISSANT

Maakten de mensen in Nederland maandagavond kennis met de juiste manier van uitspreken van Gorinchem, dinsdagavond gaf burgemeester Reinie Melissant acte de présence in het Sinterklaasjournaal. De burgermoeder liep met verslaggeefster Rachel Rosier een rondje door de stad. Ze wees Rosier op de tweede aanlegsteiger naast de stRoomboot, waar de boot van Sinterklaas zaterdag aan kan meren.

Vanavond wordt aflevering 3 vanaf 18.00 uur uitgezonden op NPO3-Zapp.

Sinterklaas vertelde vrijdag in het Sinterklaasjournaal dat hij helemaal niet naar Gorinchem gaat! Vergist de goedheiligman zich of niet? Volg alle ontwikkelingen over de intocht in ons liveblog!

Volg DeStadGorinchem.nl op alle kanalen en maak supermakkelijk kans op schitterende prijzen, zoals een ballonvaart, een overnachting in de B&B van Slot Loevestein, kaarten voor het Sintfestijn op Loevestein, vrijkaarten voor avonturenpark Molenwaard en een van de unieke Gorcumse chocoladeletters van Olala Chocola. Klik hier!

Louis van Oort
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie