De Sint en Dieuwertje Blok zeer binnenkort in Gorinchem!
De Sint en Dieuwertje Blok zeer binnenkort in Gorinchem! NTR

Sinterklaasjournaal in ‘Gor-kum’, kijk vanavond weer!

14 november 2023 om 13:53 Sinterklaas

GORINCHEM Het is niet Go-rin-chem, maar ‘Gor-kum’. Dat leerde Nederland maandagavond in het eerste Sinterklaasjournaal nadat presentatrice Rachel Rosier werd verbeterd door niemand minder dan Diederik Gommers. Het wordt nog even spannend of de Goedheiligman écht kan aanmeren zaterdag, want op het moment ligt bij de aanlegsteiger nog de stRoomboot, die niet wil wijken voor de stoomboot. En hoe ontwikkelt zich het verhaal rondom het vergeten boek van Sinterklaas?

Vanavond is weer het Sinterklaasjournaal te zien met het prachtige Gorinchem als decor. Lukt het de Sint om ons land zonder al te veel problemen te bereiken? 

Zaterdag 18 november zien we of burgemeester Reinie Melissant-Briene Sinterklaas en zijn pieten kan verwelkomen in de mooiste vestingstad van Nederland. Het Sinterklaasjournaal is vanaf maandag 13 november tot 5 december elke dag om 18.00 uur te zien op Zapp op NPO3. De intocht is op zaterdag 18 november vanaf 12.00 uur live te volgen op NPO 3.

Sinterklaas vertelde vrijdag in het Sinterklaasjournaal dat hij helemaal niet naar Gorinchem gaat! Vergist de goedheiligman zich of niet? Volg alle ontwikkelingen over de intocht in ons liveblog!

Volg DeStadGorinchem.nl op alle kanalen en maak supermakkelijk kans op schitterende prijzen, zoals een ballonvaart, een overnachting in de B&B van Slot Loevestein, kaarten voor het Sintfestijn op Loevestein, vrijkaarten voor avonturenpark Molenwaard en een van de unieke Gorcumse chocoladeletters van Olala Chocola. Klik hier!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie