Afbeelding
foto: GP foto

Calamiteitendienstregeling Riveer op 18 augustus

14 augustus 2020 om 10:35 Verkeer en vervoer

Door de werkzaamheden aan de Gorinchem X kan Riveer slechts met één veerpont op de routes Gorinchem-Sleeuwijk en Gorinchem-Hardinxveld-Werkendam varen. Ook tijdens de spits zal de verbinding naar Sleeuwijk en Hardinxveld en Werkendam niet ieder half uur, maar ieder uur varen. Raadpleeg de complete en vernieuwde calamiteitendienstregeling hier.

GORINCHEM Dinsdag 18 augustus gaat de Gorinchem X naar de werf vanwege noodzakelijk geplande onderhoudswerkzaamheden. Dit betekent dat Riveer die gehele dag volgens een calamiteitendienstregeling vaart. Naar verwachting is de pont op woensdag 19 augustus weer in de vaart.

Om altijd op de hoogte te blijven van actuele bijzonderheden is er een Riveer app. Download hem gratis via Google Play of de App Store. De Riveer app is echt voor iedereen handig; men vindt er niet alleen de meest actuele dienstregeling, maar koopt er ook de tickets mee en blijft dus op de hoogte van het laatste nieuws of calamiteiten. Bij een calamiteit waarschuwt Riveer de klanten bovendien met een gratis pushbericht, ook wanneer het weer opgelost is.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie