Afbeelding
Stad Gorinchem

Gewijzigde vaartijden voet- en fietsveren Riveer tijdens midzomer dienstregeling

20 juni 2021 om 18:51 Verkeer en vervoer

GORINCHEM In de maanden juli en augustus vaart Riveer een midzomerdienstregeling. Hierdoor zijn de vertrektijden van de voet- en fietsveren rondom Gorinchem op sommige momenten anders dan tijdens de reguliere dienstregeling. 

In de ochtendspits gaat het veer Gorinchem-Sleeuwijk eenmaal per uur. In de middag geldt dit juist op het traject Gorinchem-Woudrichem. Daarom kan het voor vaste gasten lonen om met het andere traject mee te varen. Gedurende de midzomerdienstregeling gaat het veer Gorinchem-Woudrichem ‘s ochtends tot 9.15 uur ieder half uur en ‘s middags is dat vanaf 14.30 uur het geval op de route Gorinchem-Sleeuwijk. Je fietst al in 10 minuten van de aanlegsteiger in de ene plaats naar de aanlegsteiger in de andere plaats.

DAGJE UIT NAAR LOEVESTEIN OF FORT VUREN Kies je deze zomer voor de veerpont tijdens je dagje uit naar Loevestein of Vuren? De eerste afvaart met de veerdienst van Gorinchem naar de toeristische trekpleisters is dagelijks om 12.15 uur. Om toch eerder over water naar Loevestein te gaan, vaart Riveer echter om 9.55 uur vanuit Gorinchem een rechtstreekse vaste rit met de watertaxi. Met het Vestingdriehoek dagkaartje dat je vooraf koopt kun je ‘s middags met het reguliere veer terug.  Wil je gebruik maken van deze vroege overtocht? Reserveer dan vooraf via de Watertaxi-telefoon (0183 - 659 314 - keuze 3)! Dit kan tot 23.00 uur de avond van tevoren.

WATERTAXI Gedurende de midzomerdienstregeling is de gehele vloot overdag in bedrijf. Dit betekent dat de watertaxi van donderdag 29 juli tot en met zondag 29 augustus vanaf 19.00 uur beschikbaar is (én voor de extra rit van 9.55 uur naar Loevestein). Overdag kun je als reiziger op alle trajecten gebruik maken van de reguliere dienstregeling.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie