Afbeelding
Stad Gorinchem

Riveer hervat reguliere dienstregeling op alle veren

25 maart 2021 om 13:01 Verkeer en vervoer

HERWIJNEN Vanaf woensdag 31 maart zal Riveer op alle veerverbindingen weer overgaan op de reguliere dienstregeling. Zowel de voet- en fietsveren als de autoveren zullen weer gaan varen zoals men gewend was. 

Met het verruimen van de avondklok naar 22.00 uur zal het veer Brakel vanaf 31 maart ook tot die tijd varen, zoals gewoonlijk.  Op donderdag 1 april gaat het veer Brakel-Herwijnen overigens een gedeelte van de dag uit de vaart vanwege werkzaamheden. De noodzakelijke reparatie wordt buiten de spits uitgevoerd, van 9.30 tot 14.00 uur. Daarna wordt de dienstregeling weer hervat. Klanten met een rittenkaart of abonnement van het veer Brakel-Herwijnen, kunnen het ticket gedurende de stremming gebruiken op het veer Gorinchem-Woudrichem v.v.

Vanaf 1 april vaart ook het veer Aalst-Veen een uur langer. De laatste afvaart is dan om 20.50 uur. De dienstregeling van alle veren is te vinden in de reisplanner op de website en in de Riveer app. Via pushberichten in de app ontvangen reizigers bovendien het snelst informatie over veranderingen in de dienstregeling en maatregelen tegen het coronavirus. Zorg daarom dat je de app hebt gedownload en meldingen aan hebt staan.

CORONAMAATREGELEN Aan boord worden de maatregelen in acht genomen die bijdragen aan een veilige omgeving en worden reizigers verplicht om de regels, zoals het dragen van een mondkapje, in acht nemen.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie