Afbeelding
Plus

Spaar nu voor het goedgevulde PLUS Boodschappenpakket

26 oktober 2020 om 10:52 Winkels

GORINCHEM De Boodschappenpakketactie is weer terug bij PLUS. Vanaf 25 oktober kunnen klanten weer sparen voor een GRATIS pakket gevuld met mooie producten ter waarde van 50 euro.

Het pakket is goed gevuld met allerlei producten en een voucher voor gratis thuisbezorging. Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvangen klanten tot en met 30 januari 2021 een gratis spaarzegel. Elke week zijn er bij PLUS speciale actie-artikelen waarbij klanten één of meer zegels extra krijgen. Klanten die digitaal via de PLUS app sparen, krijgen 4 gratis zegels cadeau.

Een volle spaarkaart geeft recht op een gratis boodschappenpakket. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zaterdag 6 februari 2021 worden ingeleverd.

Lees de actievoorwaarden op PLUS.nl/boodschappenpakket.

In plaats van sparen voor een boodschappenpakket voor zichzelf, kunnen klanten van PLUS Elbert van den Doel er ook voor kiezen een goed doel te steunen. Door hun spaarzegels of volle spaarkaarten in te leveren in de winkel dragen ze hun steentje bij aan boodschappenpakketten voor de Voedselbank Gorinchem.

advertentie
advertentie