Tahsin Erdal (midden) met klanten in gesprek.
Tahsin Erdal (midden) met klanten in gesprek. Jan Noorlandt

Een feest om in te werken

20 december 2022 om 12:47 Wonen

GORINCHEM De feestdagen worden extra feestelijk met een uitgebreid samenzijn met je dierbaren; gezellig met z’n allen aan een copieus diner tijdens een lange winteravond. Wat deze avonden nóg feestelijker maakt: de keuken die perfect bij je past, met alle voorwaarden om een fantastische maaltijd voor je gasten te bereiden.

Je kunt je helemaal verliezen in de recepten die je gevonden hebt voor de Kerstdagen. Kosten noch moeite heb je gespaard in de voorbereiding en je hebt de beste ingrediënten klaar liggen. Hoe frustrerend is het dan als je nauwelijks twee grote pannen naast elkaar kwijt kunt, de oven te klein is en er nauwelijks ruimte is om al die ingrediënten te snijden of te marineren?

De keuken. Het is al lang geen afgesloten kamertje meer waar je in een eenzaam hoekje staat te worstelen met de ruimte. De moderne keuken is het hart van het huis – geen kleurloze werkplek, maar een open en sfeervolle ruimte waar het heerlijk koken, eten, drinken en genieten is met je gezin en/of je gasten, en die je helemaal naar eigen zin kunt laten inrichten.

HOGER SEGMENT Op meubelboulevard Spijksepoort heeft Keukenstunter Gorinchem een grote showroom, maar wel met een naam die niet direct de hoge kwaliteit van zijn keukens aantoont. Want franchisenemer Tahsin Erdal heeft hier juist ook luxe keukens uit het hoge kwalitatieve segment een ereplaats gegeven en dat tegen de laagst mogelijke prijs. Hij leidt zijn bezoek door een van de paradepaardjes: een Nolte-keuken, in modern en sfeervol zwart, met een ruimtelijke opstelling, de nieuwste en beste keukenapparatuur en een royaal werkblad op het grote kookeiland.
De keuken zelf is eigenlijk het voornaamste keukengereedschap voor de thuiskok die iets bijzonders wil maken van zijn, haar of hun Kerstdiner. De opstelling die Erdal laat zien is een pareltje, maar: ,,Het is een voorbeeld, waarmee alles nog mogelijk is qua indeling. We hebben het aparte hangkastje en de glazen kast erin verwerkt om te demonstreren wat we allemaal kunnen doen. Wil je meer kasten of juist minder, een bar aan het eiland? Dat kan ook. Het is juist het maatwerk waarmee de keukenspecialist zich onderscheidt. In een 3D-ontwerp brengen we je wensen in beeld en laten we zien welke ruimte we voor je kunnen creëren.’’

KEUKENAPPARATUUR De genoemde keuken van Nolte schept een warme, rustige ambiance dankzij de zwarte kasten en laden in combinatie met het exclusieve keukenblad van graniet. Deze indeling biedt volop werk- en bergruimte en koken wordt écht een genot met keukenapparatuur uit de A-categorie. Zoals de hoge, greeploze koelkast en vriezer die je opent met een touchsysteem. Zoals de NEFF-ovens (een stoomoven en een oven met magnetronfunctie naast elkaar) met hun slimme hide & slide-deuren die nooit in de weg hangen, omdat je ze onder de oven ‘wegschuift’. Zoals ook de Quooker en de inductieplaat met de geïntegreerde afzuiginstallatie, waardoor die grote, lompe afzuigkap niet meer nodig. 

,,Ik vind dit zelf een geweldige keuken’’, besluit Erdal, ,,maar je kunt er helemaal je eigen ruimte van maken; met andere kleuren, een ander blad, meer of minder laden en kasten of met een ander merk. Kom vooral eens kijken om te zien wat er allemaal mogelijk is!’’

Dit artikel wordt u aangeboden door Keukenstunter Gorinchem.

advertentie
advertentie