Tahsin Erdal (midden): ,,Wij presenteren onze keukenontwerpen in duidelijke 3D-tekeningen aan de klant.”
Tahsin Erdal (midden): ,,Wij presenteren onze keukenontwerpen in duidelijke 3D-tekeningen aan de klant.” Jan Noorlandt

De keuken als hart van het huis

11 januari 2023 om 14:03 Wonen

GORINCHEM Voorbij is echt de tijd dat de keuken achter een muur of zelfs achter een gesloten deur verstopt zat. De moderne keuken is juist de plaats waar het leven in huis zich afspeelt. Er wordt gekookt, gegeten, gewerkt, gelachen en geleefd met elkaar. Keukenstunter Gorinchem laat zien welke mogelijkheden de moderne keuken allemaal te bieden heeft.

Keukenstunter Gorinchem biedt een scala aan keukens in de showroom op meubelboulevard Spijksepoort, met speciale aandacht voor de keukens uit het middelhoge en hogere segment. Het zijn moderne keukens, in de toonzaal ruim ingericht met apparatuur van de beste kwaliteit en vervaardigd van hoogwaardige materialen, afgewerkt met een bijpassend werkblad en originele touches in het ontwerp.

Een treffend voorbeeld toont franchisenemer Tahsin Erdal van Keukenstunter Gorinchem direct bij de entree in de winkel: een combinatie van grafietkleurige meubels met stoere maar speelse elementen van houtfineer erin. De houtlook brengt leven en warmte in het gehele plaatje. ,,Het ladenmeubel in het kookeiland is een eyecatcher die het keukenontwerp uniek maakt”, vindt Erdal. 

KEUKEN MET KOFFIEHOEKJE

In de hoge wand heeft de houten nis zijn eigen functie. In de moderne keuken is zo’n nis vaak een gezellig koffiehoekje dat ervoor zorgt dat het aanzien van de kastenwand niet te massief is. Bovendien helpt zo’n koffiecorner het kookeiland opgeruimd te houden, omdat je het koffieapparaat of andere apparatuur er niet op hoeft te zetten.

De kleur grafiet is zacht en warm en ook weer net iets anders dan anders. ,,Wees vooral niet bang dat je er alles op ziet”, zegt Erdal. ,,Er zit een anti-fingerprintcoating overheen. Daardoor zie je er juist niets op en is de keuken onderhoudsarm en praktisch in het gebruik.” Bijzonder is de verticale lichtbaan die in de greeplijst van de hoge kasten loopt. ,,Dat onderscheidt deze keuken ook van alle andere”, weet Erdal. ,,Je ziet het nergens anders. Het geeft veel extra sfeer aan de ruimte.”

KEUKENAPPARATUUR

In deze opstelling is de keukenapparatuur van Siemens. En met ook hier enkele speciale features: de oven die in de kast op de kopse kant is ingebouwd bijvoorbeeld als leuke, afwijkende designkeuze. Of de inductieplaat met geïntegreerde afzuiging, die compacter is dan andere kookplaten. ,,Lang niet alle merken bieden die optie aan”, weet Erdal. ,,Maar uiteraard kun je ook kiezen voor een grotere kookplaat.”

Die laatste aanvulling van Erdal is cruciaal, want bij de echte specialist kan de getoonde keukenopstelling op maat worden gefinetuned naar de wensen van de gebruiker. Dat beperkt zich niet tot een grotere kookplaat. Wil je liever een bar in plaats van het ladenmeubel, een bredere kastenwand of een tweede oven? ,,Dat kan allemaal”, benadrukt hij. ,,En in alle mogelijke kleuren en materialen. Onze keukenontwerpen worden op maat gemaakt en in duidelijke 3D-tekeningen aan de klant gepresenteerd.”

Dit artikel wordt u aangeboden door Keukenstunter Gorinchem.

advertentie
advertentie