Afbeelding
Bliekenbox.nl

Bliekenbox wordt in augustus gelanceerd

29 juli 2020 om 18:34 Zakelijk

GORINCHEM Na weken voorbereiding is het donderdag 20 augustus eindelijk zover: de Bliekenbox wordt geintroduceerd bij het publiek. Vanaf dat moment is de Bliekenbox online en op een aantal unieke verkooppunten verkrijgbaar. Deze eerste ronde worden er in totaal 200 Bliekenboxen te koop aangeboden. 

De Gorcumse José van Felius bedacht een ludieke manier voor lokale ondernemers om oude én nieuwe klanten te bereiken: de Gorcumse Bliekenbox. De box is volgens Van Felius een perfecte marketingtool voor de Gorcumse ondernemers. Het enige dat zij hoeven te doen is een leuke actie, waardebon of gadget aan leveren voor in de box. ,,Deelname is voor de ondernemer gratis. Zo is de box leuk voor de ondernemer, maar ook voor wie de box aanschaft. Voor 7,50 euro ontvangen zij een leuke doos vol leuke aanbiedingen en acties. Wie wil dat nou niet”, lacht Van Felius. 

Er is overigens, naast ondernemers en consumenten, nog een partij die zeker blij zal worden van de box en dat is de Voedselbank, vertelt Van Felius. ,,Ik wil er zelf niks aan verdienen. Dus de opbrengst van elke box die verkocht wordt, gaat naar een goed doel. Voor deze eerste box is gekozen voor de Voedselbank. En doel dat zeker in deze bizarre tijd wel wat extra steun kan gebruiken.”

Voor meer informatie: www.bliekenbox.nl 

MEER LEZEN? Lees als premium abonnee hier het artikel De Gorcumse Bliekenbox: cadeautje voor de stad


advertentie
advertentie