De scherpst mogelijke kijkervaring krijgen klanten bij René Boer Opticien.
De scherpst mogelijke kijkervaring krijgen klanten bij René Boer Opticien. Tim Hartman
Advertorial

De scherpst mogelijke kijkervaring bij René Boer Opticien

10 september 2020 om 08:44 Zakelijk

GORINCHEM Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet. Dankzij de nieuwste Biometrisch Intelligente Glazen van Rodenstock. Deze glazen zijn afgestemd op de unieke kenmerken van beide ogen en bieden daarmee de scherpst mogelijke kijkervaring. René Boer vertelt er graag over.

door Tim Hartman

,,Wist u dat 98 procent van alle brillenglazen niet exact overeenkomen met de ogen van de drager? Elk oog is anders en bestaat uit unieke kenmerken, zoals kleur, vorm, grootte en sterkte-afwijking”, vertelt opticien René Boer. Toch blijkt dat 98 procent van alle brillenglazen wereldwijd al jarenlang wordt geproduceerd op basis van de berekening van een 118 jaar oud standaard oogmodel. Als gevolg hiervan draagt slechts twee procent van de wereldbevolking een bril die exact aansluit bij hun ogen.”

UNIEKE KENMERKEN Dat kan beter, vindt René Boer. ,,Dankzij B.I.G. VisionTM van Rodenstock zijn wij nu in staat om brillenglazen te maken die zijn afgestemd op de biometrische data van elk individueel oog. Hierin gaan wij veel verder dan de huidige standaard binnen de optiek. Het resultaat: de scherpst mogelijke kijkervaring, omdat de glazen afgestemd zijn op de unieke kenmerken van uw beide ogen.”

Maar wat is B.I.G. VisionTM eigenlijk? ,,B.I.G. staat voor: Biometric Intelligent Glasses. Bij René Boer worden ogen onderzocht met de hypernauwkeurige DNEye® Scanner van Rodenstock, waarbij duizenden gegevenspunten gebruikt worden om beide ogen exact in kaart te brengen. Hierbij worden persoonlijke en biometrische parameters gemeten, zoals de lengte van de ogen, pupilgrootte, de reactie op verschillende lichtomstandigheden en nog veel meer. ,,Wanneer al deze gegevens worden gecombineerd, levert dit de informatie op die we nodig hebben om glazen te produceren die exact zijn aangepast aan de behoeften van uw persoonlijke zichtvermogen”, aldus René Boer.

CIJFERS Uit klantonderzoek blijkt bovendien dat gebruikers van B.I.G. Vision grote voordelen ervaren. Enkele cijfers op een rij:

92 procent ervaart een scherper zicht dan voorheen,

- 88 procent voelt een groter visueel comfort in vergelijking met hun oude bril,

- 84 procent neemt meer contrast waar,

- 80 procent ziet beter bij schemering,

- 87 procent ervaart een kortere gewenningstijd.

Wie ook een uniek en kosteloos oogonderzoek wil ervaren of meer informatie over de voordelen van Biometrisch Intelligente Glazen van Rodenstock wil weten? Maak dan snel een afspraak via 0183-631383 voor een meting tijdens de B.I.G. Vision Oogmeetdagen op donderdag 17 september tussen 10:00 – 17:00 uur. De geïnteresseerden krijgen die dag de B.I.G.® upgrade ter waarde van honderd euro op multifocale glazen cadeau van René Boer Opticien.

advertentie
advertentie