Curves geeft de hele winter al buitentrainingen.
Curves geeft de hele winter al buitentrainingen. Curves

Curves Gorinchem, van binnen naar buiten

26 februari 2021 om 20:52 Zakelijk

GORINCHEM Curves Gorinchem, de sportschool voor vrouwen, heeft net als andere sportclubs haar deuren moeten sluiten als gevolg van de coronamaatregelen. Maar wat doe je als sportclub als de leden niet naar je toe kunnen komen? Dan zoek je met elkaar naar creatieve oplossingen. Zo zijn er de hele winter al buitentrainingen: één coach gaat met maximaal 2 leden zo’n 30 minuten lopen waarbij er ondertussen allemaal verschillende oefeningen gedaan worden om alle spieren goed aan het werk te zetten.

Omdat niet iedereen in de gelegenheid is om buiten te trainen wordt er ook 5x in de week online lesgegeven via Zoom. Deze lessen kunnen thuis, vanuit de huiskamer, actief meegedaan worden. Op deze manier blijven we met elkaar toch in beweging.

Daarnaast krijgen de leden elke week informatie over alle onderdelen van een gezonde leefstijl. Want juist in deze tijd komt steeds weer naar voren hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen: om gezond te eten, voldoende te bewegen en te zorgen voor ontspanning. Daarom is Curves ook, online, weer van start gegaan met de cursus ‘Curves Complete met PuurGezond’. Deze cursus is voor mensen die stappen willen zetten naar een gezonde(re) leefstijl, die wellicht iets af willen vallen of die meer kennis willen over voeding om zo bewustere keuzes te kunnen maken.

Toch kunnen zowel de leden als de coaches natuurlijk niet wachten op het moment dat de deuren van de club weer open mogen! Heb jij ook interesse in de 30-minuten kracht- en cardiotraining of in de cursus PuurGezond? Meld je dan aan via gorinchem@curves.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie