Afbeelding
Travel store

Reisorganisatie Travel Store: Consument is klaar om koffers te pakken

28 maart 2021 om 12:27 Zakelijk

GORINCHEM De consument wil niets liever dan zijn koffer pakken en ook reisorganisatie Travel Store wil, na ruim een jaar praktisch volledig stilliggen, nu wel eens die fantastische reis voor de consument organiseren. Met in het vooruitzicht dat reizen komende zomer weer mogelijk wordt, wil Travel Store eventuele twijfels bij de consument om nu alvast een vakantie te boeken, wegnemen.

Dat de consument toe is aan vakantie is al eerder bevestigd door onderzoeksbureau GfK. Maar liefst 84% van de Nederlanders liet weten toe te zijn aan vakantie waarvan meer dan de helft een bestemming ergens in Europa op het oog heeft. Uit dit onderzoek kwam ook naar voren dat de consument twijfels heeft om nu alvast een reis te boeken, omdat hij financieel geen risico wil lopen.

Wij begrijpen die terughoudendheid en willen die twijfels wegnemen, want voorpret en alvast genieten van je komende vakantiereis is net zo belangrijk, weet ook Frank Visch, CEO bij Travel Store.

De Travel Agents van Travel Store zijn continue op de hoogte van actuele reisadviezen en weten als eerste welke landen en bestemmingen komende zomer de grenzen openen. Met behulp van het ‘Travel Alarm’ kan de consument via www.travelstore.nl een melding krijgen zodra zijn vakantiebestemming op groen of geel springt. We geven de consument een juiste beschermingsfactor mee met onder andere flexibele omboek- en annuleringsgaranties op heel veel vakanties. Ook de vouchers zijn verleden tijd. Kan de reis uiteindelijk toch niet doorgaan vanwege een negatief reisadvies, dan ontvangt de reiziger zijn reeds betaalde reissom terug. Ook op bestemming hoeft de consument zich geen zorgen te maken, de reisorganisatie zorgt dan voor repatriëring.

Waar Travel Store eerst nog promootte met de slogan ‘Boek nu, reis later’ is zij nu overgestapt naar ‘Just Book It’. We zijn nu op het punt gekomen dat je veilig en verantwoord je vakantie kunt boeken voor de zomer, maar ook de wintervakanties staan al voor je klaar. Kom langs op afspraak in één van onze Travel Store vestigingen, (video)bel, mail, chat, whatsapp of boek je vakantie 24/7 via www.travelstore.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie