Afbeelding
WIJIJ

Do’s en dont’s voor online solliciteren op werkinspiratiesessie WIJIJ

7 mei 2021 om 16:32 Zakelijk

GORINCHEM Wat zijn do’s en don’ts in online solliciteren en kijk eens op een andere manier naar werk en banen. Laat je niet leiden door een functietitel, maar door de inhoud van het werk. Zomaar twee onderwerpen die aan bod komen op de aanstaande Werkinspiratiesessie van WIJIJ op dinsdag 11 mei. Deze digitale bijeenkomst is voor ieder die op zoek is naar werk of zich oriënteert op een andere baan. 

In 30 minuten geeft WIJIJ (spreek uit: wij-jij) praktische tips en vertelt over haar succesvolle, andere aanpak waarmee je een baan vindt, die écht bij je past. Deelname aan de werkinspiratiesessie is gratis, inschrijven kan op de website www.wijij.nl/werk-inspiratiesessie.

WIJIJ is een platform waar mensen en banen elkaar vinden. De aanpak is anders dan we gewend zijn, WIJIJ kijkt vooral naar iemands passie, talent en vaardigheden. Die worden gematcht met de inhoud van het werk. ,,En dan blijken er veel meer mogelijkheden te zijn dan je zelf dacht”, vertelt Marjan Lancee van WIJIJ.

Tijdens de werkinspiratiesessie maken de deelnemers kennis met het digitale platform WIJIJ.nl en de nieuwe kijk op solliciteren. Lancee: ,,In de sessie geven we direct al praktische tips, want online solliciteren, hoe pak je dat aan?”

LEUK LEREN Extra kennis en nieuwe vaardigheden scheppen ook nieuwe kansen. WIJIJ helpt daarbij en laat zien dat leren leuk kan zijn! Iedereen die bij WIJIJ staat ingeschreven heeft toegang tot een brede keuze in opleidingen. ,,Veel mensen hebben helemaal geen zin om avonden te studeren, maar dat hoeft ook niet. Er zijn al trainingen van een uur! En ook van 25 uur. Voor ieder is er iets dat bij hem of haar past. Gewoon een keer doen”, vindt Lancee.

Andere thema’s tijdens de online inspiratie-sessie: hoe word je met WIJIJ zichtbaar voor werkgevers en hoe krijg je elke week nieuwe vacatures in je mailbox? De deelnemers kunnen direct al hun vragen stellen via een live chat, ook kan er na afloop nagepraat worden.

WIJIJ is actief in de regio Vijfheerenlanden, Molenlanden, Gorinchem, Altena en Dordrecht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie