Afbeelding
Alex Media

De markt in Gorinchem is weer een échte fourniturenkraam rijker

15 juni 2021 om 19:55 Zakelijk

GORINCHEM De Gorcumse Weekmarkt heeft er weer een nieuwe marktkoopman bij. Sinds 3 weken staat Adil Sudde met zijn fourniturenkraam op de gezellige markt en dat is gelijk een succes, want zijn kraam wordt al druk bezocht.

Adil is geboren en getogen in Pakistan, maar leerde daar een Nederlandse vrouw kennen en kreeg een relatie met haar. In 2003 reisde hij zijn geliefde achterna en woont sindsdien in Nederland. Zijn eerste bijbaan was op de markt in Rotterdam en dat vond hij zo leuk, dat hij uiteindelijk besloot om zelf marktkoopman te worden. Hij begon met kleding, maar de laatste tien jaar heeft hij zijn eigen fourniturenkraam. Naast de markt in Gorinchem, is hij ook vier dagen per week te vinden op diverse markten in zijn woonplaats Rotterdam.

TWEE KLEURRIJKE MARKTKRAMEN Je vindt Adil links van de verkoopwagen van Altena Kaas, tegenover de ingang van de Grote Kerk. En het kan eigenlijk niet missen als je hem eenmaal gespot hebt. Twee kleurrijke marktkramen breed vol met artikelen voor de echte naailiefhebber. Je vindt er honderden soorten knopen, ritsen, band, drukkers, garen, satijnen lint en elastiek. Maar ook naaigerei, labels, schoudervullingen, bretels en nog veel meer. Het is een echte specialist!

,,Omdat de mensen steeds bewuster met hun spullen omgaan, vinden ze het zonde om een mooie broek of jas weg te gooien als er een kleinigheid aan mankeert. Daarom zie ik steeds meer mensen aan mijn kraam voor een rits, een stuk band of elastiek. Dan gaat het favoriete kledingstuk weer een tijdje mee”, aldus Adil.

Maar ook het zelf maken van kleding en gordijnen wint aan populariteit. En dan koop je hier al je fournituren om er iets heel moois van te maken. En Adil kan je ook goed adviseren, want hij weet alles van zijn producten. En omdat zijn prijzen ook aantrekkelijk zijn, is het voor naailiefhebbers de moeite waard om er eens een kijkje te nemen.

advertentie
advertentie