V.l.n.r. Gerard de Gans, Dirkjan Hoekmeijer, Tim Könemann, Tijmen Griffioen
V.l.n.r. Gerard de Gans, Dirkjan Hoekmeijer, Tim Könemann, Tijmen Griffioen Mulder Automotive

Mulder neemt Visscher PGH over: ‘Een totaalconcept waarbij de mensen centraal staan’

14 juli 2021 om 17:01 Zakelijk

GORINCHEM Visscher PGH Autogroep met de merken Peugeot, Citroën en Hyundai heeft de vestiging in Gorinchem onlangs overgedragen aan Amega-dochter Mulder Automotive Groep. Mulder gaat door met de merken Peugeot en Citroën. Het merk Hyundai zal worden voortgezet door zusterbedrijf H-Point aan de van Hogendorpweg 6 in Gorinchem. Er zal verder voor de klanten echter niet veel veranderen. Sterker nog, Klanten kunnen profiteren van de synergievoordelen die Mulder als onderdeel van Amega Groep kan bieden. Dankzij de bundeling van krachten kan de vestiging zowel de particuliere klanten als de zakelijke markt nog beter bedienen. Zo is er een breder productportfolio waaronder het grote aanbod aan merken en universele activiteiten. De keuze voor de overname is niet voor niets, de bedrijven passen namelijk goed bij elkaar. Zo zijn Visscher en Mulder beide familiebedrijven met een rijke historie en met regionale en lokale naamsbekendheid. En volgens directeur Tijmen Griffioen van Mulder zijn er nog meer overeenkomsten. ,,Net als bij Visscher gaat het bij Mulder om meer dan alleen de verkoop en service van auto’s, het gaat bij ons om een totaalconcept waarbij de mensen centraal staan.”

Dat blijkt alleen al uit de hoge klanttevredenheid en de prijzen die Mulder op het gebied van service heeft ontvangen. ,,Uiteraard doen wij er alles aan om de klant op nummer één te zetten, ook bij onze nieuwe vestiging in Gorinchem”, aldus Griffioen.

VOORTZETTEN SUCCES Servicemanager Dirkjan Hoekmeijer kan dit alleen maar beamen. ,,Mulder staat goed bekend in de markt en ik kan dit door eigen ervaring alleen maar bevestigen. De samenwerking is prettig. Verder verandert er niets in onze werkwijze op de vestiging. Wij zullen ons voor 100% blijven inzetten voor de klant, waardoor er bijvoorbeeld op het gebied van contact en service geen verschil merkbaar is.” Griffioen vervolgt: ,,We zijn verheugd met de komst van dit mooie bedrijf met sterke merken, een gedreven team en veel loyale klanten. Hiervoor willen we de voormalige eigenaar Henk Visscher en alle medewerkers hartelijk danken. Zij hebben zich jarenlang ingezet om van Visscher een succes te maken. We hebben er alle vertrouwen in dat het huidige succes van Visscher op een prettige wijze zal worden voortgezet.”

GOEDE PARTNER Salesmanager Tim Könemann kijkt eveneens met vertrouwen naar de toekomst. ,,Vanaf het allereerste begin voelt de overname als een warm bad en dit bad is nog steeds niet afgekoeld. We zijn hartelijk ontvangen door de directie en medewerkers van Mulder. In Mulder hebben wij een goede partner gevonden.” Gerard de Gans, oud-vestigingsdirecteur van Visscher Gorinchem, is al net zo enthousiast. Hij blijft daarom als ambassadeur aan het bedrijf verbonden. ,,Mulder en Visscher zijn allebei familiebedrijven met daardoor een sterke betrokkenheid naar de klanten, de medewerkers en de samenleving. De toekomst zie ik dan ook positief, omdat klanten en medewerkers op een hoog niveau gefaciliteerd worden. Tegelijkertijd staat innovatie hoog op de agenda, zodat dit niet alleen nu, maar ook in toekomst het geval is.”

SYNERGIEVOORDELEN Ondanks dat zoveel mogelijk hetzelfde blijft, heeft de overname gunstige gevolgen voor de klanten. Klanten profiteren namelijk direct van de toename van diensten die Mulder als onderdeel van Amega kan bieden. Naast de diverse dealerbedrijven van verschillende merken opereren er ook schadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, bedrijfswageninrichting, een leverancier van laadpalen, fietsen, mobiliteitsoplossingen en autoverhuur onder één vlag. Bovendien levert het schaalvoordeel in combinatie met de kracht van een grote organisatie naast een concurrerende prijsstelling ook de zekerheid van continuïteit op. 

,,Kortom, we hebben alles in huis om meerwaarde aan onze klanten te bieden; niet alleen nu maar ook in de toekomst. Bestaande en uiteraard ook nieuwe klanten zijn van harte welkom op onze vestiging om samen een onbezorgde mobiele toekomst tegemoet te gaan,” aldus Griffioen.

MULDER GORINCHEM

Vaart 1

4206 CC Gorinchem

Tel.: 0184-611212

www.mulderautomotive.nl

MULDER HOUDT JE MOBIEL
Ooit begonnen als lokale dorpsgarage in Nieuw-Lekkerland. Inmiddels uitgegroeid tot een regionale dealerholding met meer dan 100 medewerkers en 5 fysieke vestigingen in de regio Drechtsteden en Alblasserwaard. Sinds de oprichting in 1976 heeft Mulder maar één doel: de particuliere en zakelijke klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel houden. De medewerkers geven advies met verstand van zaken, staan garant voor hoogwaardige service en hebben een absolute focus op klanttevredenheid. Samen wordt er keihard gewerkt om de verwachtingen van de klanten te overtreffen.

Mulder Citroën Gorinchem
Mulder Peugeot Gorinchem
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie