Afbeelding
Alex Media

Horloges, horlogebandjes, reparaties en lederen riemen: Alex Horloges heeft het allemaal

Zakelijk

GORINCHEM De vaste bezoeker van de Gorcumse weekmarkt heeft hem waarschijnlijk al gespot, of zelfs al een keer bezocht. Pal naast de ingang van De Grote Kerk staat de kraam van Alex Horloges. Ondernemer Alex ten Haaft staat nu sinds een week of drie op de maandagmarkt met zijn horloges, horlogebandjes, reparaties en lederen riemen. Het is in ieder geval al een komen en gaan van klanten aan zijn kraam, dus dat betekent dat er echt behoefte aan is.

Alex komt uit Amersfoort en is al sinds 2011 vijf dagen per week op verschillende markten in het land te vinden. Zijn ouders zaten in de partijenhandel en hij begon daarom tien jaar geleden met zijn eigen marktkraam met kleding en schoenen. Via een goede vriend kwam hij in aanraking met horloges en horlogebandjes en dat vond hij zo leuk, dat hij daarmee verderging. Nu, drie jaar later, heeft hij op zijn weekmarkten een grote vaste klantenkring opgebouwd.

Je kijkt je ogen uit bij de marktkraam van Alex. Horlogebandjes in alle soorten, kleuren en maten. Leer of metaal, voor dames, heren en kinderen en allemaal uitstekende kwaliteit voor de beste prijs. Desgewenst wordt de band gelijk voor je vervangen.

Kleine reparaties worden overigens ook ter plekke uitgevoerd. Grotere reparaties gaan met hem mee en worden door een echte horlogemaker uitgevoerd. Dan kun je het horloge de week erna weer ophalen bij hem.

Op zijn kraam heeft hij ook een ruime collectie betaalbare horloges. Vooral de collectie van Q&Q springt eruit. Dit Japanse merk lag ook altijd in de vitrines bij V&D en is te koop vanaf 24,95. Waterdicht en met 1 jaar garantie. ,,Voor die prijs echt een uitstekend horloge”, verzekert Alex ons. Maar je kunt er ook nog terecht voor andere merken en een leuke collectie kinderhorloges.

Wat ook opvalt is de grote collectie riemen. ,,We hebben ze in vele soorten en maten en allemaal van uitstekende kwaliteit, want ze zijn gemaakt in Nederland. Of je nu komt om een smalle damesriem, een riem voor een kostuum of een hippere riem voor een jeans, ik heb ze allemaal”, verzekert Alex. ,,En als het nodig is, dan maken we er ook zo een gaatje bij. Professioneel en precies op maat.”

advertentie