Dorine en Hans Schaaf met links zoon Djordy
Dorine en Hans Schaaf met links zoon Djordy Tim Hartman

Woonstyling Gorinchem: ‘Wij zijn altijd heel direct’

17 oktober 2021 om 13:44 Zakelijk

GORINCHEM Oktober is woonmaand en dat treft, want bij Woonstyling Gorinchem in het centrum van de stad is van alles te vinden op het gebied van wonen. Van behang tot aan kasten op maat.


door Eline Lohman

Vloeren, raamdecoratie, kasten op maat, buitenzonwering, horren, behang, vinyl, trapbekleding: het is allemaal te krijgen bij Woonstyling Gorinchem. Sinds anderhalf jaar kunnen klanten het assortiment nog beter bekijken, aangezien de winkel verhuisde naar het huidige pand aan de Kwekelstraat 2. Een groter pand dan het vorige, dat eigenaren Hans en Dorine Schaaf heel goed bevalt. ,,Onze kracht is de persoonlijke benadering”, vertellen Hans en Dorine. ,,En het kleinschalige. Wij zijn altijd heel direct en servicegericht en dat waarderen onze klanten. We kunnen bovendien snel schakelen. Tijdens de coronaperiode hebben we het heel druk gehad. Dat koesteren we, want je weet nooit hoe het de komende tijd zal gaan. Maar het scheelt dat verhuizingen altijd door blijven gaan.”


GROEI IN TAPIJTVERKOOP Hans en Dorine zien een toenemende belangstelling voor het interieur. ,,Er komt steeds meer aandacht voor het stylen van de woning. Dat zie ook aan het initiatief oktober woonmaand: vroeger was dit de slechtste maand in de handel, zo na de zomervakantie, maar dat is het al jaren niet meer. Bij ons lopen allerlei producten heel goed, maar we zien een enorme groei in de tapijtverkoop. Voor in slaapkamers, voor op trappen. Het tapijt is weer helemaal terug. Begrijpelijk, want naast het gegeven dat tapijt voor een warme uitstraling zorgt, gaat het ook nog eens galmen als je kiest voor alleen maar harde materialen. Zeker wanneer je een gehoorapparaat hebt, is dat niet handig. Tapijt biedt dan uitkomst. Staat ook nog eens heel gezellig!” 

Wie het wel wat lijkt om bij een van de snelst groeiende bedrijven van Gorinchem te werken, heeft nu de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij Woonstyling Gorinchem. Dit bedrijf in de binnenstad van Gorinchem heeft meerdere vacatures openstaan: ervaren woningstoffeerder en ervaren Zonwering monteur. Dat het interessant is om bij Woonstyling Gorinchem te werken, is bijna een understatement. Het familiebedrijf, dat haar klanten al 17 jaar lang helpt met het mooier en gezelliger maken van interieurs, biedt haar werknemers volop uitdaging. Met een klein, hecht team wordt dag in dag uit hard gewerkt voor de klanten. Vakmanschap en service staan hoog in het vaandel en het is dan ook niet verwonderlijk dat de huidige medewerkers er alles aan doen om deze zaken naar een hoger niveau te brengen. Ook toekomstige medewerkers kunnen deel uitmaken van het nog succesvoller maken van Woonstyling Gorinchem.

SOLLICITEREN Belangstellenden die van aanpakken weten en willen solliciteren bij het nog altijd groeiende bedrijf, kan mailen naar Hans Schaaf, via woonstylingorinchem@planet.nl. Bij vragen kan er gebeld worden met het telefoonnummer 06-20622494. Zie ook de website www.woonstylinggorinchem.nl voor meer informatie.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie