De Vitamine Kantine
De Vitamine Kantine Suzanne Heikoop | SHe Fotografie
de specialist

Vitamines afhalen in de binnenstad bij De Vitamine Kantine

30 november 2021 om 13:19 Zakelijk

GORINCHEM Een nieuwe menukaart waar de vitamines vanaf druipen. De Vitamine Kantine presenteert nieuwe en vertrouwde gerechten op de kaart die vanaf december klaarligt. Marco van der Burg vertelt: ,,Bijna alle horecazaken hebben de uitdaging om de personele bezetting rond te krijgen. Dat hadden wij ook en daarom hebben we helaas lang met een basisassortiment moeten werken. Gelukkig staan we nu beter bezet. Daarom kunnen we weer meer aanbieden. Naast het basisassortiment van belegde broodjes, salades en koffie, bieden we nu ook weer de dagelijkse verse soepen, een wisselend afhaalmenu voor warme maaltijden en onze huisgemaakte sappen. Deze producten zijn eigenlijk altijd op voorraad, dus klaar om af te halen of overdag te komen eten in ons restaurant aan de Langendijk of bij Natuurcentrum Gorinchem in het Gijsbert van Andelpark.”

WINNAAR STADSHERSTELPRIJZEN Het pand aan Langendijk 1 heeft recent ook een prijs gewonnen die niet aan voedsel gerelateerd is. ,,Het pand waar ons restaurant is gevestigd, is de publiekswinnaar van de Stadsherstelprijzen Gorinchem. We hebben dit jaar hard gewerkt om het interieur en de uitstraling naar buiten toe mooi te maken. De eigenaar van het pand heeft de gevel weer het historische karakter teruggegeven en in volle glorie hersteld. Dat werd opgemerkt en gewaardeerd; het pand heeft de publieksprijs gewonnen. Als het mogelijk blijft, is er voldoende ruimte om gezellig te komen eten in ons restaurant. Tijdens de huidige avondlockdown zijn we alleen geopend voor het afhalen van (online) bestellingen.”

NIEUW AANBOD Nu de voorgrond letterlijk en figuurlijk in ere is hersteld, wordt er op de achtergrond ook weer hard gewerkt aan nieuw aanbod. ,,De cateringkeuken is bezig met het samenstellen van verschillende boxen. Zo hopen we binnenkort een gezonde ontbijt- of lunchbox te kunnen leveren, waarin allerlei gezonde en verse lekkernijen voor thuis zitten. Daarnaast wordt gewerkt aan een box met diverse kleine bijgerechten voor bij het diner. Zo kun je thuis of op het werk toch op ieder moment genieten van een verse, gezonde maaltijd van de lokale horeca. Sowieso kan de catering op de zaak door ons verzorgd worden.”

De Vitamine Kantine
Langendijk 1 te Gorinchem
Gijsbert van Andelpark 1 te Gorinchem
www.devitaminekantine.nl
info@devitaminekantine.nl
0183 515 362

De specialist

advertentie
advertentie