Gert de Boon, Geertjan Evers en Marieke de JongeHypotheekshop Gorinchemwww.hypotheekshop.nl/gorinchem 0183 – 89 30 10gorinchem1295@hypotheekshop.nl
Gert de Boon, Geertjan Evers en Marieke de JongeHypotheekshop Gorinchemwww.hypotheekshop.nl/gorinchem 0183 – 89 30 10gorinchem1295@hypotheekshop.nl De Hypotheekshop
De hypotheekspecialist

Je eigen huurhuis kopen? slimme zet!

Zakelijk

GORINCHEM Maar liefst 299 dagen duurde de huidige kabinetsformatie, maar nu gaat men in Den Haag dan eindelijk aan de slag met de voorgenomen plannen in het nieuwe regeerakkoord. Een van die voornemens is dat huurders de kans gaan krijgen hun huurwoning te kopen, opdat ook zij kunnen toetreden tot de koopmarkt.

Eigen vermogen opbouwen - Huur jij een huis via een woningcorporatie en gaat jouw woning in aanmerking komen voor verkoop? Overweeg het kopen dan serieus. Een eigen woning is een goede investering; je bouwt er een eigen vermogen mee op.

Naast het eigen vermogen is er nog een groot voordeel: als de woning van jezelf is, kun je eindelijk de indeling maken die je zelf al jaren voor ogen hebt! Denk aan het doorbreken van die ene muur om de woonkamer te vergoten, een extra slaap- of werkkamer te creëren of nu eindelijk eens een heerlijk bad in die tot nu zo standaard badkamer te laten plaatsen.

Kopen is vaak goedkoper dan huren - Je brengt niet langer iedere maand een paar honderd euro naar de woningcorporatie, maar je betaalt het bedrag dat je geleend hebt af aan de bank die jou het geld geleend heeft. Aan het eind van de rit is het huis helemaal van jou; een investering voor bijvoorbeeld je oudedagvoorziening, die je door te blijven huren niet hebt.

Trotse eigenaar van je huis! - Om het huis waar je nu al zoveel jaren met plezier in woont te kunnen kopen, heb je een hypotheek nodig. Het afsluiten van een hypotheek is spannend: het is immers een van de grootste financiële beslissingen die je maakt in je leven. Reden genoeg dus om het afsluitproces goed en deskundig te laten begeleiden. Dat doen wij onafhankelijk en objectief. Dat wil zeggen dat wij zoeken naar de best passende financiering bij een van de meer dan 40 geldverstrekkers waar wij zaken mee doen. Wij streven er niet naar jou een zo hoog mogelijke hypotheek te laten afsluiten, maar juist een die perfect past bij jouw budget en (toekomstige) situatie, zodat jij na de aankoop nog vele jaren als trotse eigenaar in je huis kunt wonen!


En dan nog even dit…: Collega Cees van Dis is per deze maand officieel met pensioen! Vanaf deze plek willen wij Cees ontzettend bedanken voor de fijne jarenlange samenwerking én voor zijn belangrijke bijdrage aan het succes dat de Hypotheekshop Gorinchem geworden is. Om dat succes te bestendigen en onze nieuwe en bestaande klanten op hoog niveau te kunnen blijven helpen, is Marieke de Jonge ons team komen versterken. Marieke is verantwoordelijk voor de vele logistieke, administratieve en commerciële werkzaamheden en verstevigt met haar ervaring en enthousiasme onze servicegerichte dienstverlening. Ze is nu al niet meer weg te denken uit ons team en we zijn erg blij met haar inzet, kennis en kunde!

advertentie