Afbeelding
OC-G

Column OC-G: In vuur en vlam van verzekeren

Zakelijk

Raak jij in vuur en vlam van verzekeren? Ik schat in van niet. Meestal wil je ondernemen en niet teveel bezig zijn met “bijzaken”.

Maar wat als het vuur en de vlam je onderneming treft… ? Wat gebeurt er met je bedrijfspand? Hoe krijg je de handelsgoederen weer zo snel mogelijk op niveau? Je klanten vragen waar hun bestelling blijft. Je werknemers moet je ook nog eens doorbetalen. Kun je na deze brand nog wel doorgaan met ondernemen?

Dan is die cyberaanval nog niet eens genoemd. Dat is anno 2022 misschien wel het meest ongrijpbare om te verzekeren.

Plotseling is die “bijzaak” voor jou “hoofdzaak”! Zat je de avond ervoor nog lekker een film te kijken, na één telefoontje staat je onderneming op springen.

Een goede adviseur met verstand van risico’s en verzekeren is onmisbaar. Zij lopen voor jou het vuur uit de sloffen. Ze helpen je met het in beeld brengen van de risico’s, zo dat ondernemen jouw “hoofdzaak” blijft. De kachel moet tenslotte wél blijven branden.

Op maandagavond 23 mei is iedere (vertegenwoordiger van) ondernemer of organisatie uit de Alblasserwaard, Gorinchem, Vijfheerenlanden en verre omgeving, vanaf 19.30 uur welkom in het Wijkcentrum Dalemplein. In het middengedeelte zal Petra van Oyen kort iets vertellen over de Alblasserwaardsche Verzekeringen. Kom jij ook? Meld je aan via oc-g.nl.

Ondernemers Netwerk OC-G.nl
Ab Groothedde - GO empowerZ

Afbeelding
Afbeelding
advertentie