Anja en Yvonne kijken uit naar Cash in your Closet
Anja en Yvonne kijken uit naar Cash in your Closet St. Gorinchem Citymarketing

Cash in your Closet tijdens komende koopzondag Gorinchem

Zakelijk

GORINCHEM Het evenement Spetteren in de Vesting staat zaterdag 28 en zondag 29 mei op het programma. Het complete weekend staat geheel in het teken van gezelligheid, optredens, artiesten én hopelijk mooi weer. Op de pleinen en in de winkelstraten wordt het publiek verrast met zang, dans, theater en heel veel muziek. Een overzicht van het complete programma is te vinden op www.mooigorinchem.nl.

Het onderdeel Cash in your Closet wordt zondag voor de zesde maal georganiseerd. Leuke tweedehands kleding tegen een nog leukere prijs. Cash in your Closet is al jaren voor menig particulier een kaskraker van de bovenste plank.

Tweedehands kleding, mits schoon, goed draagbaar en heel, is hip en duurzaam. Een gezellige eyecatcher verwisselt regelmatig tegen een klein prijsje van eigenaar. Een aankoop tijdens Cash in your Closet is een duurzame aankoop die ook nog eens zorgt voor een goed gevoel én een nieuw uiterlijk. Yvonne, eigenaar van cadeauwinkels De Buurvrouw en De Buurman, heeft samen met Duffy van Sweet Ima al jaren geleden het plan opgevat om Cash in your Closet te organiseren. Eenmaal per jaar extra gezelligheid tijdens koopzondag op De Langendijk was de insteek.

Mensen snuffelen in de rekken, bezoeken de winkels en bevolken de terrasjes

Er staan er zo’n vijftig volle kledingrekken met particuliere opruiming en ook de winkels zijn los. Yvonne: ,,Dit jaar zet Anja van De Stadspoelier ook haar deuren open en zij zorgt onder andere voor lekkere broodjes. Ze doet graag mee. Soms zetten de deelnemers nog een extra tafeltje met accessoires of andere leuke eyecatchers nog extra op. Het is altijd gezellig druk tijdens dit event. Mensen snuffelen in de rekken, bezoeken de winkels en bevolken de terrasjes. Mannen, vrouwen en kinderen maken er een gezellige zondagmiddag van. En natuurlijk loop ik ook zelf even langs de rekken. Persoonlijk hou ik niet van snuffelen, maar als er iets leuks op de kop hangt, wil ik dat wel proberen. Ooit heb ik eens een toffe jurk gescoord die nog steeds tot mijn favorieten hoort. De dame van wie ik hem gekocht heb kwam laatst in de winkel en herkende ‘haar’ jurk. We hebben er samen nog om gelachen. Ook wat dat betreft is Cash in your Closet een van mijn favoriete evenementen.’’

Tijdens koopzondag 29 mei in Gorinchem zijn niet alleen de winkels op De Langendijk, maar in de hele Gorinchemse binnenstad open tussen 12.30 en 17.00 uur. Parkeren is in alle parkeergarages gratis.

advertentie