(v.l.n.r.) Marcel Klein & Wim Veldhoen, directie Boerman Groep en Rick van Heck & Dominique Bolssens, voormalig eigenaren Actie Radius
(v.l.n.r.) Marcel Klein & Wim Veldhoen, directie Boerman Groep en Rick van Heck & Dominique Bolssens, voormalig eigenaren Actie Radius Boerman Groep

De Boerman Groep breidt uit

Zakelijk

[HARDINXVELD-GIESSENDAM] De directie maakt met trots bekend dat de Boerman Groep per 8 juni is uitgebreid met Actie Radius Speciaal Transport & Koeriers uit de Europoort!

ACTIE RADIUS Het bedrijf is een begrip in het speciaal transport en in de koeriersbranche. De medewerkers nemen 30 jaar ervaring mee en helpen in het hart van de Rotterdamse haven hun klanten op weg.

De voormalige eigenaren Rick van Heck en Dominique Bolssens zijn verheugd dat Actie Radius nu onderdeel uitmaakt van de Boerman Groep: ,,Wij zijn ervan overtuigd dat de dienstverlening voor onze relaties hiermee verder geoptimaliseerd en uitgebreid zal worden, waarbij Actie Radius haar eigen identiteit zal behouden. Wij hebben met een gerust hart het stokje aan de Boerman Groep overgedragen.”

FULL SERVICE LOGISTIEKE DIENSTVERLENING Door de uitbreiding met Actie Radius zijn de opdrachtgevers van de Boerman Groep in de Botlek en Europoort nog meer verzekerd van full service transport. Logistieke dienstverlening die verder gaat dan alleen transport, maar ook mogelijkheden tot opslag en handling biedt. Tevens heeft de groep een volgende stap gezet in het realiseren van haar doelstellingen: het volledig logistiek ontzorgen van hun klanten.

Marcel Klein, directeur van de Boerman Groep: ,,Wij zijn zeer verheugd een mooi bedrijf toe te hebben kunnen voegen. Het nieuwe lid van onze familie sluit naadloos aan bij het DNA van de andere businessunits. Daarnaast is de toevoeging van de dienstverlening, met name de koeriersdiensten, een welkome aanvulling op het bestaande dienstenpakket. We zijn zeer blij met de kansen en met onze nieuwe collega’s!”

VESTIGINGEN De Boerman Groep heeft na de overname 200 werknemers in dienst en vestigingen in Hardinxveld-Giessendam (Boerman Transport en Plus Unit Service), Delft (Zwatra Transport en Zwatra Industriële Verhuizingen), Rozenburg (De Jong Transport en VCT), Europoort (Actie Radius) en Edegem (Boerman België).

Afbeelding
advertentie
advertentie