Aletta Giethoorn
Aletta Giethoorn Van Bruggen

Nieuw in Gorinchem, financieel adviseur Aletta Giethoorn

Zakelijk

[GORINCHEM] Sinds juni 2022 is er in Gorinchem een nieuwe financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep gestart. Aletta Giethoorn staat voor iedereen in Gorinchem en omgeving klaar voor het geven van financieel advies. 

Als één van de grootste onafhankelijke financiële dienstverleners in Nederland werkt Van Bruggen Adviesgroep samen met vrijwel alle grote geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Zodoende beschikt financieel adviseur Aletta Giethoorn continu over álle actuele aanbiedingen. Hiermee kan elke klant volledig objectief geadviseerd worden; of het nu gaat om een nieuwe hypotheek voor de aankoop van een eerste of volgende woning, verbouwen, verduurzamen, een financieel plan om zorgeloos te wonen, het beschikbaar maken van overwaarde, het verlengen van de rentevaste periode of uw verzekeringen.

ADVIES OP MAAT, VOOR NU EN LATER Een goed financieel advies begint bij luisteren naar de wensen en daardoor mogelijkheden kunnen bieden. Aletta vertelt: ,,Ik heb jarenlang in de regio gewerkt bij een grote bank en daarna bij verschillende onafhankelijke tussenpersonen. In totaal heb ik bijna 25 jaar ervaring in financieel advies. Recent ben ik nu gestart als financieel adviseur in de regio Gorinchem voor Van Bruggen Adviesgroep. Ik neem graag de tijd om mijn klanten te leren kennen zodat mijn advies geheel op hun situatie is afgestemd. Daarbij kijk ik uiteraard verder dan vandaag waardoor zij, niet alleen nu, maar ook over tien of twintig jaar zorgeloos kunnen blijven wonen. Pas nadat alles overzichtelijk is, formuleer ik een persoonlijk advies en ga ik op zoek naar een hypotheek die naadloos aansluit bij de wensen en persoonlijke situatie. We vergelijken de verschillende geldverstrekkers kritisch qua voorwaarden en tarieven om zo de beste hypotheek met de laagste maandlasten te selecteren. Dit geldt natuurlijk ook voor alle aanverwante zaken zoals verzekeringen.”

OVER VAN BRUGGEN ADVIESGROEP Van Bruggen Adviesgroep is in Nederland een van de grootste financiële dienstverleners en werkt samen met vrijwel alle grote geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Van Bruggen Adviesgroep heeft een duidelijk hoofddoel: dé meest klantvriendelijke dienstverlener van Nederland worden én bij alle life-events altijd het verschil kunnen maken voor de klant.

Voor meer informatie en contactgegevens zie www.vanbruggen.nl/gorinchem of stuur een mail naar gorinchem@vanbruggen.nl

advertentie
advertentie