Afbeelding
Stichting Alpe d'Huzes

Evenementenhal Gorinchem en Stichting Alpe d’HuZes verlengen samenwerking

4 september 2022 om 13:20 Zakelijk

GORINCHEM Beursorganisator Easyfairs Nederland en tevens eigenaar van Evenementenhal Gorinchem heeft de samenwerking met Stichting Alpe d’HuZes met een jaar verlengd. Daarmee gaan Easyfairs en Alpe d’HuZes voor het vijfde jaar op rij de samenwerking met elkaar aan. Afgelopen jaar nam Easyfairs ook voor het eerst met een eigen team van collega’s deel aan Alpe d’HuZes en zamelde het meer dan €25.000 in voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Easyfairs draagt dit goede doel al meerdere jaren een warm hart toe. ,,Wij zijn dankbaar dat we sponsor mogen zijn van deze prachtige organisatie en op deze manier een steentje mogen en kunnen bijdragen”, zegt Stefan Hutten, CEO van Easyfairs Nederland.

De samenwerking houdt onder meer in dat Easyfairs haar Evenementenhal Gorinchem en de passende faciliteiten kosteloos ter beschikking stelt voor de deelnemersdag van Alpe d’HuZes. Ook prijkt het logo van Easyfairs en Evenementenhal op het tenue van alle deelnemers van Alpe d’HuZes. ,,Na vijf jaar sponsorschap hebben we dit jaar de stoute schoenen aangetrokken en namen we voor het eerst met een eigen team deel aan Alpe d’HuZes. In totaal 10 collega’s beklommen al fietsend deze mythische berg, waarbij meerdere collega’s maar liefst zes keer de berg zijn op- en afgefietst”, aldus Hutten.

Alpe d’HuZes is een sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni. In aanloop naar deze koersdag worden er zogeheten ‘Alpe d’HuZes-dagen’ georganiseerd voor deelnemers, vrijwilligers, supporters, donateurs en sponsors. Eén van deze dagen wordt al vanaf 2017 in Evenementenhal Gorinchem gehouden.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie