Team AMI Kappers Gorinchem
Team AMI Kappers Gorinchem AMI Kappers
Advertorial

Opening AMI Kappers Gorinchem

23 september 2022 om 16:53 Zakelijk

GORINCHEM Yes! Er zit nu ook een AMI Kappers in Gorinchem! Jij wilt toch ook lekker in je haar zitten? Kom dan snel naar onze salon! Je stapt er vol zelfvertrouwen, volledig ontspannen en stralend weer naar buiten.

Bij AMI kappers doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij lekker in je haar zit! Niet alleen zorgen we ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt, wij streven naar 100% tevredenheid. Tevreden over je coupe, kleur, maar zeker ook over onze service. 

Daarom hebben wij onze eigen AMI zekerheden, zekerheden waar jij op kunt vertrouwen:

- Wij garanderen 100% kleurgarantie (vraag naar de voorwaarden).

- Je bent altijd welkom! Ook zonder afspraak.

- AMI is trendwatcher én influencer. Zo ben jij altijd on trend!

- Door duurzaam te ondernemen leveren wij een positieve bijdrage aan de wereld.

- Met ruim 100 salons in heel Nederland, een team van experts dat online klaarstaat om jou te adviseren én een online shop is AMI Kappers altijd bereikbaar!

Service waar je blij van wordt! Zoals de AMI Card, waarmee je spaart voor leuke kortingen op behandelingen of producten. Gratis pony knippen en nekhaar scheren. Doneer jij je haar aan stichting haarwensen? Dan knippen wij het gratis in model. Twee keer per jaar een gratis glossy magazine boordevol trends, interviews en leuke verhalen. Gewoon van AMI, speciaal voor jou.

UNIEK Elk mens is uniek en je kapsel en haarkleur is dan ook heel persoonlijk. Onze haarstylisten weten álles van haar, wij geven je eerlijk en goed advies. We luisteren goed naar jouw wensen en mixen dit met onze vakkennis. Het resultaat is een coupe die perfect bij jou past! Zomaar een kleurtje in je haar? Doen we niet aan. We kijken naar je huidtint, gezichtsvorm en persoonlijke kenmerken en bepalen samen met jou de beste coupe die bij je past.

Wij kunnen niet wachten om jou de perfecte coupe te geven! Stap bij ons binnen en laat je inspireren! Met of zonder afspraak. Je bent altijd welkom. Tot snel!

AMI Kappers, Piazza Center 46, Gorinchem

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie