Arianne Sap te midden van De broers Frank en Ron Visch, eigenaren van Travel Store.
Arianne Sap te midden van De broers Frank en Ron Visch, eigenaren van Travel Store. Travel Store

Bijzonder jubileum bij Travel Store: Gorcumse Arianne Sap is 35 jaar in dienst

6 november 2022 om 19:05 Zakelijk

GORINCHEM Een bijzondere mijlpaal bij Travel Store deze week: medewerker Arianne Sap is maar liefst 35 jaar in dienst. Op 1 november vierde ze deze mijlpaal en ontving ze als blijk van waardering een stedentrip naar Marrakesh. Arianne blikt terug op de afgelopen 35 jaar en waarom ze zo lang bij één bedrijf is blijven plakken: ,,Ik heb fijne collega’s en geniet van mijn werk!”

Samen met twee andere collega’s is Arianne verantwoordelijk voor de financiële afhandeling van de boekingen bij Travel Store. Ze kwam er pas in 2001 achter dat haar passie bij het financiële gedeelte lag. Arianne startte na haar opleidingen in 1987 bij Travel Store, dat toen nog handelde onder de naam Gorcums Reisburo. ,,Ik was negentien jaar en startte in een filiaal van het Gorcums Reisburo in Leerdam. Dat heette toen nog Reisburo de Lingestreek. Daar heb ik twee jaar gewerkt als reisagent.”

VERANDERINGEN DOOR DE JAREN HEEN

In de 35 jaar tijd dat ze bij Travel Store werkt, is er veel veranderd volgens Arianne. ,,In het begin schreef je de boekingsbevestigingen nog met de hand en moest je zelf de premie van de verzekeringen uitrekenen. Om dingen te raadplegen had je allerlei verschillende handboeken. Dat kunnen we ons nu echt niet meer voorstellen.”

,,De huidige reiswereld is niet meer te vergelijken met die van 20 á 30 jaar terug”, zegt Arianne. ,,De last minute gekte, waarbij het reisbureau vol met klanten stond en het soms net een veiling leek, is verleden tijd. Ook is er gelukkig veel meer geautomatiseerd. Stel je voor dat je alles nog met pen moest invullen!”

EEN BIJZONDERE VERRASSING

Natuurlijk kon het team van Travel Store de mijlpaal van het 35-jarige jubileum van Arianne niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De dag dat Arianne haar jubileum vierde, stapte ze nietsvermoedend het reisbureau in en werd ze feestelijk ontvangen door haar collega’s. De broers Frank en Ron Visch, eigenaren van Travel Store, hadden nog een mooi cadeau in petto voor Arianne: een 4-daagse stedentrip naar het magische Marrakesh. ,,Ik voel me enorm gewaardeerd, wat bof ik toch met deze mannen”, aldus Arianne.

Arianne’s tip voor een gelukkige loopbaan Na 35 jaar werkzaam te zijn geweest bij hetzelfde bedrijf, geeft Arianne nog een tip: ,,Geniet van je werk. Wees eerlijk en open tegen elkaar en start de dag altijd met een vrolijke goedemorgen!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie