Op vrijdag 18 november is op de Dag van de Ondernemers, een rondleiding over de bouw van Van der Valk Gorinchem.
Op vrijdag 18 november is op de Dag van de Ondernemers, een rondleiding over de bouw van Van der Valk Gorinchem.
Column OCG:

Bouwen

13 november 2022 om 13:52 Zakelijk

De regio heeft een enorme verscheidenheid aan ondernemers. Ook het afgelopen jaar stonden zij steeds klaar voor hun klanten. Wat is het geheim van het meest succesvolle bedrijf?

Kreeg een architect opdracht voor het ontwerp van een mooi en duurzaam gebouw, wat precies past bij de essentie het bedrijf? Is zo jouw bedrijf vormgegeven?

Zijn er randvoorwaarden gedefinieerd zodat klanten zich welkom voelen en medewerkers worden uitgedaagd om samen zo organisch te functioneren, dat je het beste in jezelf ontdekt en je je op een vanzelfsprekende manier gaat inzetten voor wat de klant nodig heeft?

Of is voor een goed functionerende organisatie meer nodig dan een mooi, passend gebouw? Is het wenselijk dat je als ondernemer een cultuur creëert van openheid, waar je elkaar kunt uitdagen om onderling natuurlijk verbonden bezig te zijn met wat er binnen jouw bedrijf moet worden gedaan?

Essentiële bouwstenen voor het bouwen van een organisatie zijn: Visie, dienstverlening, waarden, leiderschap, relaties, taakvervulling, teams en structuren. Goed functionerend als het inspirerend, klant- en maatschappijgericht, gedeeld, versterkend, verbindend, talentgericht, holistisch en effectief is.

Zo bereik je dat je samen met je medewerkers net zo in samenhang functioneert als jouw lichaam. Als je een sprintje trekt, is er niet eerst teamoverleg nodig met je hart, benen en longen.

Op vrijdag 18 november is op de Dag van de Ondernemers vanaf 15.30 uur een rondleiding over de bouw van Van der Valk Gorinchem. Op 24 februari 2023 komt een vervolg in het dan geopende Van der Valk Hotel Gorinchem. Meer info op oc-g.nl.

Ondernemers Netwerk OC-G.nl
Ab Groothedde - GO empowerZ

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie