Een nieuwe kapitein aan het roer bij School & Bedrijf: Wilma Yard - van der Stelt (r.) die Desirée Kon opvolgt
Een nieuwe kapitein aan het roer bij School & Bedrijf: Wilma Yard - van der Stelt (r.) die Desirée Kon opvolgt She fotografie

Nieuwe directeur stichting School & Bedrijf

24 januari 2023 om 14:08 Zakelijk

GORINCHEM Wilma Yard - van der Stelt volgt Desirée Kon op als directeur van de stichting School & Bedrijf

Desirée Kon heeft in de afgelopen jaren School & Bedrijf met vaardige hand door een woelige zee geloodst. Door de pandemie is het grote School & Bedrijf evenement Game-On in 2021 afgelast. Gelukkig kon het in juni 2022 wel doorgaan. En hoe... Met een fantastische openingsact waarin drie dames de hoofdrol speelden. In no time werd door Desirée Kon, Wilma Yard – van der Stelt en Martine Beijer (o.a. bekend als klusvrouw van Eigen Huis en Tuin) een prefabhuis gebouwd. Waarna enkele duizenden basisschoolleerlingen uit de regio zich gestort hebben op acht pleinen, waar het bedrijfsleven uit de regio vele activiteiten had voorbereid, zodat de leerlingen konden zien, doen en vooral beleven dat techniek leuk, toekomstgericht en perspectiefrijk is.

Afgelopen jaren heeft Desirée in de rol van directeur, vanuit ondernemersperspectief, een bijdrage mogen leveren aan het verder vorm geven van de stichting in nauwe samenwerking met Wilma Yard - van der Stelt. Naast Game-On hebben zij gezamenlijk succesvolle activiteiten kunnen organiseren die bijdragen aan beroepspromotie van kansrijke beroepsgroepen in de regio.

Desirée heeft de samenwerking tussen onderwijs, overheid en ondernemers altijd van groot belang gevonden om een bijdrage te kunnen leveren aan de behoefte en de vraag vanuit de arbeidsmarkt. Desirée heeft besloten het roer van de stichting over te dragen, zodat zij tijd en ruimte krijgt om zich te focussen op het ondernemerschap en als voorzitter van Jong Techniek Nederland.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie