Nanda Kouwenhoven.
Nanda Kouwenhoven. Hairstyliste Nanda

Fikse korting bij Hairstyliste Nanda - in juni 50% voordeel bij Gorinchemse kapster

19 mei 2023 om 12:15 Zakelijk

GORINCHEM Hairstyliste Nanda ging in januari als zelfstandig kapster aan de slag. Ze werkt op afspraak op dinsdag en vrijdag en op de oneven weken op zaterdag in de kapsalon aan de Langedijk 45-47. Nanda kapt al zo’n 15 jaar mannen, vrouwen én kinderen.

De vrolijke kapster geniet voor de volle honderd procent van haar zelfstandig bestaan. Nanda: ,,Ik ben sinds 10 januari actief als zelfstandig kapster en dat bevalt me reuze goed. In het begin was het wennen, aankijken hoe het zou gaan en vooral ook je draai zien te vinden. Nu, een half jaar verder, kan ik zeggen dat ik echt mijn plekje en mijn werk heb gevonden. Als ik na een intensieve werkdag weer op de fiets naar huis zit, kijk ik altijd vrolijk terug op een leuke dag.’’

HAAR STEK GEVONDEN

Omdat ze nu helemaal happy is met haar stek en haar werkzaamheden, hoopt ze in de nabije toekomst nog meer dagen open te gaan. En dat kan alleen maar als er zich nog meer klanten melden.

MOND TOT MOND RECLAME

,,Ik zie iedere maand het aantal klanten stijgen. Een buurvrouw die haar nichtje meeneemt, een moeder die haar dochter stuurt, het is allemaal mond tot mond reclame. Ook cliënten uit Werkendam komen regelmatig de salon binnen. Daar heb ik voorheen 14 jaar gewerkt. Daarom wil ik alle vaste klanten bedanken en nieuwe van harte welkom heten door in juni vijftig procent korting op alle kappershandelingen te geven. Ik maak er een feestje van. Knippen, wassen, föhnen en stylen voor de helft van de prijs.’’

Ondertussen maakt ze even een afspraak om tegen de zomer een vaste klant traditioneel te voorzien van fraaie high- en lowlights. Een precisiewerkje wat ze graag op zich neemt. Een kapsel voorzien van lichte en/of donkere -hele fijne- plukjes geeft meer pit en -als het met zorg wordt uitgevoerd- een natuurlijke zomerse uitstraling.

,,Wat de trend wordt deze zomer”, Nanda denkt na en lacht. ,,Wat jij leuk vindt is de trend. Natuurlijk voorzie ik regelmatig klanten van een nieuw en ander kapsel, maar dat hoeft niet.’’

STOELVERHOGER

Nanda zet ook graag kinderen op de stoelverhoger voor de spiegel. Ze heeft er zelf twee en weet ze bijna altijd stil te krijgen en te houden. Even de kam aangeven, zelf meekijken en soms met toestemming van de ouders, een filmpje opzetten op de telefoon. Ze stelt ze gerust, maakt het leuk en zorgt ervoor dat ze graag terugkomen.

Wie een afspraak wil maken met Hairstyliste Nanda kan het best via de QR-code de afsprakensite bezoeken. Ook bellen en appen is mogelijk: Hairstyliste Nanda is op vele manieren bereikbaar.

Hairstyliste Nanda, Langendijk 45-47, Gorinchem. Telefoon 06-13048126 of scan de QR-code.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie