Ella en Herman Quist helpen klanten graag met het maken van een keuze voor de best passende schoen.
Ella en Herman Quist helpen klanten graag met het maken van een keuze voor de best passende schoen. Quist schoenen
De Specialist

Quist Schoenen & Outdoor in Hardinxveld-Giessendam: ‘Met een goede schoen loop je ontspannen’

30 juni 2023 om 18:34 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Quist Schoenen & Outdoor aan Den Bogerd in Hardinxveld-Giessendam wil iedereen lekker laten lopen. Daarom helpen Ella en Herman Quist klanten graag met het maken van een keuze voor de best passende schoen.

door Eline Lohman

Er zijn zoveel schoenen; welke passen nu het beste bij je voeten? Als je lekker wil lopen, dan ben je bij Quist Schoenen & Outdoor aan het juiste adres. Mensen met en zonder een beperking lekker laten lopen: dat is waar Ella en Herman voor staan, vertellen zij in de winkel. ,,Als iemand last heeft van bijvoorbeeld hielspoor of nek- en rugklachten, dan kunnen de juiste schoenen al helpen. Maar ook mensen die gewoon lekker willen wandelen deze zomer zitten bij ons goed. We hebben wandelschoenen van bekende merken zoals Meindl en Lowa.”

En niet te vergeten van het merk Joya: een probleemoplossende schoen met een speciale zool. Dit merk gaat er van uit dat de voet het beste functioneert op een natuurlijke ondergrond en laat dit nu de reden zijn dat Joya een extreem zachte, dempende zool heeft. Het Zwitserse merk heeft voor dames en heren een mooi assortiment, zowel met een casual look als een sportieve uitstraling.

(Tekst gaat verder onder de foto)


Iedereen kan rekenen op persoonlijke aandacht. - Quist schoenen

Welke schoen er ook gekozen wordt bij Quist Schoenen & Outdoor, iedereen kan rekenen op persoonlijke aandacht van Ella en Herman. Dit vinden zij heel belangrijk. ,,We beginnen altijd met een voetmeting, waarbij we ook het voettype bepalen: heeft iemand een holle voet, of juist een platte voet? Wij gaan rustig met klanten zitten en pakken er een pasbank bij. Samen zoeken we de best passende schoen. Dat gaat allemaal op een heel natuurlijke manier.”

VASTE KLANTENKRING

Mede daardoor hebben Ella en Herman een vaste klantenkring weten op te bouwen. Mensen uit het dorp, maar ook van daarbuiten: uit de hele Alblasserwaard en de Drechtsteden en zelfs uit België. ,,Mensen komen speciaal uit België voor onze schoenen van Joya. Voor heel zuidwest Nederland zijn wij de enige verkoper van dit merk. Wij merken dat de belangstelling voor een goede schoen groeit. Natuurlijk kan of wil niet iedereen deze betalen, maar de mensen die bij ons komen, zien het belang van een goede schoen en hebben er dan wel wat meer geld voor over. Want als je beperkt bent in je lopen, dan heb je er vaak wel wat voor over om beter te kunnen lopen. Met een goede schoen loop je ontspannen. Iedere schoen is goed, als je de juiste voet er maar in stopt! Niet voor niets is onze slogan ‘gewoon lekker lopen’.”

(Tekst gaat verder onder de foto)


,,We beginnen altijd met een voetmeting, waarbij we ook het voettype bepalen: heeft iemand een holle voet, of juist een platte voet?” - Quist schoenen

Vroeger zag je het vaak aan schoenen als iemand wat mankeerde aan zijn of haar voeten. Inmiddels is dat wel anders: je kunt niet meer aan een schoen zien dat er bijvoorbeeld een speciale zool in zit. Ook door de sneakermode – comfortabele schoenen, die er vlot en sportief uitzien. Maar dat wil niet zeggen dat alle sneakers goed zijn, onderstrepen Ella en Herman, van wie hun dochter overigens nu een Quist-winkel runt in Numansdorp. ,,Een sneaker moet niet een te stijve zool hebben. Daar letten wij op bij de inkoop. Wat de trends zijn voor deze zomer? Nog steeds veel sneakers! Met iets meer kleur, omdat de mode wat kleurrijker is geworden ten opzichte van voorgaande jaren.”

advertentie
advertentie