Arkel komt tekort tegen Hardinxveld

1 oktober 2022 om 21:22 Voetbal

ARKEL Arkel heeft zaterdag met 0-3 verloren van Hardinxveld. ,,Wij hadden het vandaag niet, de tegenstander was gewoon beter’’, aldus Arkel-trainer Leon Elands.

Arkel – Hardinxveld 0-3

De thuisploeg begon ,,niet heel verkeerd aan de wedstrijd.’’ Dit was totdat de bezoekers op 0-1 kwamen uit een vrije trap. Kort daarna verdubbelde Hardinxveld de voorsprong. Arkel was niet in staat iets terug te doen en daarom was de ruststand 0-2.

In de tweede helft probeerde de thuisploeg de aansluitingstreffer te maken met onder andere een aantal tactische wissels. Dit lukte uiteindelijk niet, en toen de bezoekers in de 70ste minuut op 0-3 kwamen was het gedaan met de thuisploeg.

Arkel staat door de nederlaag zesde in de 3e klasse D. Volgende week speelt het elftal van Elands uit tegen Bergambacht, de huidige nummer acht.