Afbeelding
HUNK-MINISTERIE_VAN_BEELD_GORINCHEM

Genomineerden Dag van de Ondernemer Gorinchem bekend: stemmen maar!

31 oktober 2023 om 15:47 Zakelijk

GORINCHEM Het Gorcumse ondernemen en de Gorcumse ondernemers worden op vrijdag 10 november uitgebreid gefêteerd tijdens de Dag van de Ondernemer. Die avond worden in de Evenementenhal onder andere de StartUp, ScaleUp en Ondernemer van het Jaar verkozen tijdens een feestelijk evenement. De genomineerden zijn bekend, stemmen is mogelijk.

Ondernemend Gorinchem strijkt op 10 november neer in de Evenementenhal Gorinchem voor een gevarieerd eerbetoon aan de bedrijven, winkels, dienstverleners en opleiders die zo belangrijk zijn voor de levendigheid in de mooiste vestingstad van het land. Centraal in dat programma staan dus de drie award-uitreikingen, waarvoor de genomineerden zijn aangedragen tijdens een eerdere stemronde.

STARTUP

In de categorie StartUp van het Jaar maken Spark of Light (praktijk voor bewustzijnsontwikkeling), Stijen (uitzendbureau gericht op jongvolwassenen) en de nieuwe winkel van Jamin en Multivlaai kans op de award. 

SCALE-UP

De ScaleUps die zijn geselecteerd voor de finale zijn Astonic Bikes (custom made E-fatbikes), de Gorkumse Fietskoerier (full-service postverwerker) en online-marketingbureau Heers

ONDERNEMER VAN HET JAAR

Voor de eretitel Ondernemer van het Jaar 2023 komen in aanmerking Anton en Dennis Teeuw van het duurzame-meubelmerk Planq, Frank den Hollander van GCC Creatieve Makers en Lisanne en Remco Addink van Coffee Based, het bedrijf dat nieuwe producten ontwikkelt uit koffiedik.

STEMMEN

De winnaars in iedere categorie worden gekozen in ‘Songfestival-stijl’: dus door zowel het publiek uit Gorinchem en omgeving als een ondernemersjury. Het publiek kan stemmen via www.dedaggorinchem.nl. Via die website is het ook mogelijk om kaarten te bestellen voor de award-avond op 10 november. Het evenement duurt van 20.15 tot 23.30 uur, met inloop vanaf 19.30 uur in de Evenementenhal Gorinchem. Kaarten kosten 15 euro.

Het is de eerste keer dat de Dag van de Ondernemer – een initiatief van MKB Nederland – in Gorinchem wordt gevierd, op initiatief van ondernemingsvereniging IKG, GorkumNext en de gemeente. Normaliter zou dat op de derde vrijdag van november plaatsvinden, maar in Gorinchem valt het een vrijdag vroeger, in verband met de intocht van Sinterklaas de week erna. Daar zal tijdens de award-avond hier en daar naar worden vooruitgeblikt. Dat zal de presentator van het programma zéker doen. Dat is namelijk Jeroen Kramer: ook bekend als verslaggever van het Sinterklaasjournaal.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie