Afbeelding
112 Zuid-Holland Zuid

Beatrixziekenhuis Gorinchem verwacht vandaag meer testresultaten coronavirus

Zorg Dossier coronavirus

[GORINCHEM] Iedereen die direct contact heeft gehad met de 49-jarige vrouw uit Nieuwendijk die met het coronavirus in het Beatrixziekenhuis heeft gelegen, is geïdentificeerd. Zeventien medewerkers zijn getest, omdat zij gezondheidsklachten hebben. Drie hiervan zijn negatief, deze mensen zijn dus niet besmet met het coronavirus. De resultaten van de overige veertien testen verwachten wij in de loop van vandaag te ontvangen.

Sinds maandagavond 2 maart zijn de afdeling verloskunde en de kinder- en jeugdafdeling van het ziekenhuis open. Sinds vandaag is ook de dagbehandeling open voor chemobehandelingen. De hoofdingang van het ziekenhuis blijft nog gesloten. Nieuwe patiënten kunnen gebruikmaken van de entree van de Spoedeisende Hulp. Net als alle medewerkers worden ook patiënten hier gescreend op gezondheidsklachten en temperatuur. 

De poliklinieken in het Beatrixziekenhuis en de Lingepolikliniek Leerdam blijven morgen 4 maart gesloten voor patiënten.

Kijk hier voor corona-adviezen van het RIVM. Tips, aanwijzingen, suggesties of aanvullingen bij dit verhaal? Laat het ons weten via: stad.gorinchem@bdu.nl
advertentie
advertentie