Marianne van der Linden is Leefstijlcoach en Orthomoleculair Adviseur.
Marianne van der Linden is Leefstijlcoach en Orthomoleculair Adviseur. Volwaarde.nl

Vol Waarde helpt mensen te ‘leren luisteren naar je lichaam’

2 juni 2021 om 07:37 Zorg

GORINCHEM ,,Goed luisteren naar je lichaam, daar zijn de meeste mensen niet zo goed in. Maar als je goed naar je lichaam luistert, kun je deze weer in balans brengen en zo gezondheidsklachten verminderen.” Aan het woord is Leefstijlcoach en Orthomoleculair Adviseur Marianne van der Linden. Met haar praktijk Vol Waarde helpt ze mensen zich weer fitter, energieker en gezonder te voelen.
,,Voeding is hierbij erg belangrijk, maar ook bewegen, ontspannen, zingeving, slapen en stressregulatie”, vertelt Marianne. ,,Ik kijk als het ware achter de klacht. Waarom heb je zoveel hoofdpijn? Heb je stress? Slaap je wel goed? Eet je wel gezond? Het is als het afpellen van een ui. Laagje voor laagje kom je tot de kern.”

Marianne heeft twintig jaar als verpleegkundige gewerkt. In 2018 besloot ze een opleiding tot Integraal Leefstijlcoach te volgen en sinds 2020 mag ze zich Orthomoleculair Adviseur noemen. In 2019 opende ze haar praktijk Vol Waarde.

In haar praktijk biedt Marianne onder andere het 12-weekse Leef je Gezond programma aan. ,,Tijdens dit programma gaan we samen aan de slag met alles wat nodig is voor een gezonder en energieker leven. Een deel van het programma vindt online plaats en daarnaast worden er ook een aantal consulten ingepland waarbij voeding, beweging, verzorging, psyche, ontspanning, slaap en omgeving aan bod komen. Zo gaan we samen met je totale leefstijl aan de slag.”

Daarnaast kunnen mensen ook bij Marianne terecht voor een EMB bloedtest. Een EMB bloedtest is een bloedtest die laat zien hoe het met je gezondheid is gesteld op energetisch gebied. Kort gezegd geeft deze test aan waar er in het lichaam blokkades, verstoringen of tekorten optreden, waardoor er allerlei klachten kunnen ontstaan. Door middel van een vingerprik neemt Marianne wat druppels bloed af. Het bloed wordt vervolgens naar het laboratorium gestuurd. ,,Zodra de uitslag bekend is, maak ik aan de hand van de gegevens uit het intakegesprek en de bloeduitslag een persoonlijk behandelplan. Dit plan bestaat uit een voeding- en leefstijladvies en als het nodig is, geef ik ook een suppletieadvies.”

Wie op zoek is naar een op maat gemaakt programma om af te vallen, kan ook terecht bij Marianne. ,,Ik ben aangesloten bij Cure4Life. Het belangrijkste doel van dit programma is afvallen, maar ook hier wordt niet alleen naar de voeding gekeken. Door zoveel mogelijk informatie te verzamelen maak ik een op maat gemaakt advies.”


Voor meer informatie over Volwaarde, de praktijk van Marianne van der Linden: www.volwaarde.nl. Marianne is ook bereikbaar via 06-45655403 of info@volwaarde.nl.

Marianne van der Linden is Leefstijlcoach en Orthomoleculair Adviseur.
advertentie
advertentie